Top of the page

PASTABLOEM COOK&BAKE 800G

Item No. 32267
Pastabloem om jouw eigen heerlijke pasta te verkrijgen Voeg enkel eieren toe en kneden maar. Benodigdheden voor ± 750g pasta 500g Cook & Bake pastabloem 5 à 6 eieren 1 deegrol + deegmat Bereiding 1.           Weeg de bloem af 2.           Maak eerst een berg van de bloem. Maak vervolgens een kuiltje
Prijs €4.12
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Officiële partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep

Omschrijving

Pastabloem om jouw eigen heerlijke pasta te verkrijgen

Voeg enkel eieren toe en kneden maar.

Benodigdheden voor ± 750g pasta

  • 500g Cook & Bake pastabloem
  • 5 à 6 eieren
  • 1 deegrol + deegmat

Bereiding

1.           Weeg de bloem af
2.           Maak eerst een berg van de bloem. Maak vervolgens een kuiltje met een lepel (vulkaanvorm) en breek de eieren één voor één in de kuil.
3.           Voeg een beetje water toe. Klop de eitjes zachtjes op in de bloem met een vork.
4.           Kneed het deeg stevig gedurende 10-15 minuten zodat dit deeg elastisch wordt. Indien het té hard kleeft, kan je er wat extra bloem aan toevoegen.
5.           Bedek het deeg met een plastiek of doek en laat minstens 30 minuten laten rusten.
 
AFWERKING MET EEN PASTAMACHINE:
 
·       Rol het deeg met een deegrol tot een platte massa. Snij een reep (maximum de breedte van het pastamachine) en haal deze erdoor.
·       Om de pasta te draaien start je met de “dikste” stand, je haalt het deeg er dan herhaaldelijk door tot aan de “dunste” stand.
·       Best geen stand overslaan, anders scheurt het deeg.
 
AFWERKING MET DE HAND:
·       Verdeel het deeg in porties van ± 60 g.
·       Rol een portie tot een rechthoekig vel deeg tot wanneer de gewenste dikte bereikt is.
·       Rol, snij, draai,  maak vervolgens je favoriete pastavorm
·       Kook de pasta onmiddelijk in gezouten water.
 

Ingrediënten

Harde tarwebloem.


Specificaties

Gewicht
800 gram

Reviews door andere gebruikers

  • Grote fan

    Pastaliefhebber als ik ben, wou ik altijd al eens zelf pasta maken. Met deze mix is dat heel goed gelukt, heel enthousiast om nieuwe technieken te gaan leren!

PASTABLOEM COOK&BAKE 800G

Item No. 32267
Pastabloem om jouw eigen heerlijke pasta te verkrijgen Voeg enkel eieren toe en kneden maar. Benodigdheden voor ± 750g pasta 500g Cook & Bake pastabloem 5 à 6 eieren 1 deegrol + deegmat Bereiding 1.           Weeg de bloem af 2.           Maak eerst een berg van de bloem. Maak vervolgens een kuiltje
Prijs €4.12
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit   
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Officiële partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
Print deze pagina

Omschrijving

Pastabloem om jouw eigen heerlijke pasta te verkrijgen

Voeg enkel eieren toe en kneden maar.

Benodigdheden voor ± 750g pasta

  • 500g Cook & Bake pastabloem
  • 5 à 6 eieren
  • 1 deegrol + deegmat

Bereiding

1.           Weeg de bloem af
2.           Maak eerst een berg van de bloem. Maak vervolgens een kuiltje met een lepel (vulkaanvorm) en breek de eieren één voor één in de kuil.
3.           Voeg een beetje water toe. Klop de eitjes zachtjes op in de bloem met een vork.
4.           Kneed het deeg stevig gedurende 10-15 minuten zodat dit deeg elastisch wordt. Indien het té hard kleeft, kan je er wat extra bloem aan toevoegen.
5.           Bedek het deeg met een plastiek of doek en laat minstens 30 minuten laten rusten.
 
AFWERKING MET EEN PASTAMACHINE:
 
·       Rol het deeg met een deegrol tot een platte massa. Snij een reep (maximum de breedte van het pastamachine) en haal deze erdoor.
·       Om de pasta te draaien start je met de “dikste” stand, je haalt het deeg er dan herhaaldelijk door tot aan de “dunste” stand.
·       Best geen stand overslaan, anders scheurt het deeg.
 
AFWERKING MET DE HAND:
·       Verdeel het deeg in porties van ± 60 g.
·       Rol een portie tot een rechthoekig vel deeg tot wanneer de gewenste dikte bereikt is.
·       Rol, snij, draai,  maak vervolgens je favoriete pastavorm
·       Kook de pasta onmiddelijk in gezouten water.
 

Ingrediënten

Harde tarwebloem.


Specificaties

Gewicht
800 gram

Reviews door andere gebruikers

  • Grote fan

    Pastaliefhebber als ik ben, wou ik altijd al eens zelf pasta maken. Met deze mix is dat heel goed gelukt, heel enthousiast om nieuwe technieken te gaan leren!