Zanddeegkoekjes
Ingrediënten
- 400g mix voor zanddeeg Cook & Bake
- 125g zachte melkerijboter, ongezouten
- 50ml water
Materiaal
Werkwijze
- Meng alle ingrediënten tot een deeg. Dit kan met een mixer. Op het einde best altijd even met de handen doorkneden.
- Het deeg is nu klaar om gebruikt te worden. Uitrollen met een deegrol tot ongeveer heen halve centimeter.
- Indien het werkvlak te hard kleeft, bestuiven met witte bloem.
- Figuurtjes uitsteken en op de bakplaat leggen.
- In de oven bakken op 175°C, ongeveer 15 minuten tot de koekjes een goudbruine kleur hebben.
- Laten afkoelen op een rooster.
Product set carousel
Zanddeegkoekjes
Ingrediënten
- 400g mix voor zanddeeg Cook & Bake
- 125g zachte melkerijboter, ongezouten
- 50ml water
Materiaal
Werkwijze
- Meng alle ingrediënten tot een deeg. Dit kan met een mixer. Op het einde best altijd even met de handen doorkneden.
- Het deeg is nu klaar om gebruikt te worden. Uitrollen met een deegrol tot ongeveer heen halve centimeter.
- Indien het werkvlak te hard kleeft, bestuiven met witte bloem.
- Figuurtjes uitsteken en op de bakplaat leggen.
- In de oven bakken op 175°C, ongeveer 15 minuten tot de koekjes een goudbruine kleur hebben.
- Laten afkoelen op een rooster.
Product set carousel