Top of the page

MIX VOOR PEPERKOEK COOK&BAKE 800G

Item No. 36932
Peperkoek (met parelsuiker) De lekkerste peperkoek uit jouw eigen oven, heerlijk bij het ontbijt of tussendoortje. Recept 400g mix voor peperkoek Cook & Bake 50g parelsuiker P4 Cook & Bak e (optioneel) 60ml vloeibare honing 130ml olie of arachideolie 1 ei 100ml water Bereiding Alle ingrediënten goed
Prijs €10.22
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep

Omschrijving

Peperkoek (met parelsuiker)

De lekkerste peperkoek uit jouw eigen oven, heerlijk bij het ontbijt of tussendoortje.

Recept

Bereiding

  1. Alle ingrediënten goed mengen gedurende 3 à 4 minuten.

  2. De bakvorm invetten, bij voorkeur met easy bake spray.

  3. Het deeg in de vorm gieten.

  4. Bakken in een voorverwarmde oven op 170°C gedurende ±35 minuten (cake) en ±20 minuten voor de cupcakes.

Tips

  • Parelsuiker mag je er direct ondermengen of enkel bovenaan strooien voor het afbakken.
  • De temperatuur en duur van het afbakken altijd aanpassen aan de hoogte of grootte van de vorm.
  • Baktijden kunnen afhankelijk van de oven licht variëren.

Ingrediënten

Suiker, tarwebloemroggebloem, mager melkpoeder, plantaardige vetten (waaronder glucosesiroop en melkeiwitten), kruiden: kaneel, koriander, anijs, kleurstof: karamel, rijsmiddelen: E450(i) en E500(ii), emulgator: E471, zout, verdikkingsmiddelen: E466 en E415, aroma, enzyme: amylase.

Bewaring

Droog en koel bewaren. Na openen de zak goed sluiten.

Vaak samengekocht met peperkoekmix

Reviews door andere gebruikers

  • Eerste keer gemaakt en het smaakte

    Vorige week een eerste keer peperkoek gemaakt, ik volgde 100% het recept en baktijd maar voegde er wel honing en een vleugje extra kaneel aan toe. Het resultaat was prima: op een familieweekendje weg was het een fijne versnapering tussendoor. Ik ben fan geworden.
  • verkeerde baktijd

    lekker, maar moet veel langer in de oven. Tweede keer gebakken gedurende 60 min op 180°C ipv 35 min op 170°C en toen was hij perfect

MIX VOOR PEPERKOEK COOK&BAKE 800G

Item No. 36932
Peperkoek (met parelsuiker) De lekkerste peperkoek uit jouw eigen oven, heerlijk bij het ontbijt of tussendoortje. Recept 400g mix voor peperkoek Cook & Bake 50g parelsuiker P4 Cook & Bak e (optioneel) 60ml vloeibare honing 130ml olie of arachideolie 1 ei 100ml water Bereiding Alle ingrediënten goed
Prijs €10.22
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit   
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
Print deze pagina
Recept voor jou
op iedere verpakking
Twee keer bakken
éénmaal betalen
Snel, makkelijk
en tijdbesparend

Omschrijving

Peperkoek (met parelsuiker)

De lekkerste peperkoek uit jouw eigen oven, heerlijk bij het ontbijt of tussendoortje.

Recept

Bereiding

  1. Alle ingrediënten goed mengen gedurende 3 à 4 minuten.

  2. De bakvorm invetten, bij voorkeur met easy bake spray.

  3. Het deeg in de vorm gieten.

  4. Bakken in een voorverwarmde oven op 170°C gedurende ±35 minuten (cake) en ±20 minuten voor de cupcakes.

Tips

  • Parelsuiker mag je er direct ondermengen of enkel bovenaan strooien voor het afbakken.
  • De temperatuur en duur van het afbakken altijd aanpassen aan de hoogte of grootte van de vorm.
  • Baktijden kunnen afhankelijk van de oven licht variëren.

Ingrediënten

Suiker, tarwebloemroggebloem, mager melkpoeder, plantaardige vetten (waaronder glucosesiroop en melkeiwitten), kruiden: kaneel, koriander, anijs, kleurstof: karamel, rijsmiddelen: E450(i) en E500(ii), emulgator: E471, zout, verdikkingsmiddelen: E466 en E415, aroma, enzyme: amylase.

Bewaring

Droog en koel bewaren. Na openen de zak goed sluiten.

Wat kan ik maken met deze mix? 

Peperkoekenkerstbomen natuurlijk!

Deze producten worden vaak samengekocht:

Reviews door andere gebruikers

  • Eerste keer gemaakt en het smaakte

    Vorige week een eerste keer peperkoek gemaakt, ik volgde 100% het recept en baktijd maar voegde er wel honing en een vleugje extra kaneel aan toe. Het resultaat was prima: op een familieweekendje weg was het een fijne versnapering tussendoor. Ik ben fan geworden.
  • verkeerde baktijd

    lekker, maar moet veel langer in de oven. Tweede keer gebakken gedurende 60 min op 180°C ipv 35 min op 170°C en toen was hij perfect