Top of the page

ALL-IN MIX VOOR BRUSSELSE WAFELS COOK&BAKE 800G

Item No. 32259
Met deze mix kan je zowel Brusselse wafels als flensjes maken. Volg onderstaande instructies en ontdek hoe je in één handomdraai heerlijk krokante, warme wafels maakt. Maak ze nog lekkerder door af te werken met poedersuiker , slagroom en vers fruit. Wafels RECEPT (12 wafels) 400g Cook&Bake mix voor
Prijs €9.21
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Officiële partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep

Omschrijving

Met deze mix kan je zowel Brusselse wafels als flensjes maken.

Volg onderstaande instructies en ontdek hoe je in één handomdraai heerlijk krokante, warme wafels maakt. Maak ze nog lekkerder door af te werken met poedersuiker, slagroom en vers fruit.


Wafels

RECEPT (12 wafels)

  • 400g Cook&Bake mix voor Brusselse wafels
  • 600ml koud water

Bereidingswijze:

  1. Doe de mix en het water in een kom en klop 5 minuten stevig op tot een glad beslag.
  2. Verdeel een portie van 80gr deeg over een voorverwarmd wafelijzer (diepe bakvorm).
  3. Bak de wafel ± 5 minuten op de hoogste stand.
  4. Warm opdienen en garneren naar keuze met bv. bloemsuiker of slagroom.

Bewaartip: Wafels bewaar je best in een blikken doos met goed afsluitend deksel. Laat ze wel eerst afkoelen voor het beste resultaat.

Flensjes

RECEPT (20 flensjes)

  • 400g Cook&Bake mix voor Brusselse wafels
  • 2 eieren
  • 1 liter koude melk
  • 15g suiker

Bereidingswijze:

  1. Doe alle ingrediënten in een kom en klop 5 minuten stevig op tot een glad deeg.
  2. Bak de flensjes in een ingevette koekenpan.
  3. Warm opdienen en garneren naar keuze met bv. bloemsuiker of slagroom.

Ingrediënten:

Tarwebloem, plantaardige vetten, mager melkpoeder, heelei, zout, vanille, emulgatoren: E471, E477, E472b, rijsmiddel: difosfaat (E450a), natriumcarbonaat (E500).
Kan sporen van noten en zaden bevatten.


Bewaring

Droog en koel bewaren. Na openen de zak goed sluiten.

Vaak samengekocht met:

Reviews door andere gebruikers

  • Zo handig

    Zelfs de parelsuiker zit in de mix. Enkel water toevoegen, bakken en eten!!
  • De échte Brusselse wafel

    Zoals een Brusselse wafel hoort te zijn. Heel eenvoudig te maken met deze mix.
  • Smullen

    Ik vind ze super luchtig vanbinnen en lekker krokant aan de buitenkant! Het lekkerst met bloemsuiker en een bolletje ijs erop. Smullen maar!

ALL-IN MIX VOOR BRUSSELSE WAFELS COOK&BAKE 800G

Item No. 32259
Met deze mix kan je zowel Brusselse wafels als flensjes maken. Volg onderstaande instructies en ontdek hoe je in één handomdraai heerlijk krokante, warme wafels maakt. Maak ze nog lekkerder door af te werken met poedersuiker , slagroom en vers fruit. Wafels RECEPT (12 wafels) 400g Cook&Bake mix voor
Prijs €9.21
incl. BTW
Direct leverbaar

  • Echte bakkerskwaliteit 
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk
  • 9.1/ 10 klantentevredenheid
  • Officiële partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
Print deze pagina 

Omschrijving

Met deze mix kan je zowel Brusselse wafels als flensjes maken.

Volg onderstaande instructies en ontdek hoe je in één handomdraai heerlijk krokante, warme wafels maakt. Maak ze nog lekkerder door af te werken met poedersuiker, slagroom en vers fruit.


Wafels

RECEPT (12 wafels)

  • 400g Cook&Bake mix voor Brusselse wafels
  • 600ml koud water

Bereidingswijze:

  1. Doe de mix en het water in een kom en klop 5 minuten stevig op tot een glad beslag.
  2. Verdeel een portie van 80gr deeg over een voorverwarmd wafelijzer (diepe bakvorm).
  3. Bak de wafel ± 5 minuten op de hoogste stand.
  4. Warm opdienen en garneren naar keuze met bv. bloemsuiker of slagroom.

Bewaartip: Wafels bewaar je best in een blikken doos met goed afsluitend deksel. Laat ze wel eerst afkoelen voor het beste resultaat.

Flensjes

RECEPT (20 flensjes)

  • 400g Cook&Bake mix voor Brusselse wafels
  • 2 eieren
  • 1 liter koude melk
  • 15g suiker

Bereidingswijze:

  1. Doe alle ingrediënten in een kom en klop 5 minuten stevig op tot een glad deeg.
  2. Bak de flensjes in een ingevette koekenpan.
  3. Warm opdienen en garneren naar keuze met bv. bloemsuiker of slagroom.

Ingrediënten:

Tarwebloem, plantaardige vetten, mager melkpoeder, heelei, zout, vanille, emulgatoren: E471, E477, E472b, rijsmiddel: difosfaat (E450a), natriumcarbonaat (E500).
Kan sporen van noten en zaden bevatten.


Bewaring

Droog en koel bewaren. Na openen de zak goed sluiten.

Vaak samengekocht door andere thuisbakkers

Reviews door andere gebruikers

  • Zo handig

    Zelfs de parelsuiker zit in de mix. Enkel water toevoegen, bakken en eten!!
  • De échte Brusselse wafel

    Zoals een Brusselse wafel hoort te zijn. Heel eenvoudig te maken met deze mix.
  • Smullen

    Ik vind ze super luchtig vanbinnen en lekker krokant aan de buitenkant! Het lekkerst met bloemsuiker en een bolletje ijs erop. Smullen maar!