Top of the page

Tri colore cake

Ingrediënten

Chocoladebiscuit:Citroencake:Red velvet cake: *Tip: voeg bij de red velvet cake 70g witte chocolade stukjes toe.

Materiaal

Werkwijze

Chocoladebiscuit:
  1. Voeg alle ingrediënten samen en klop 10 minuten op met een mixer tot een luchtig beslag.
  2. Doe het beslag in een ingevette bakvorm.
  3. Bak het in de oven op 150°C gedurende 40 minuten.
Citroencake:
  1. Voeg alle ingrediënten samen en klop 10 minuten op met een mixer tot een luchtig beslag.
  2. Doe het beslag in een ingevette bakvorm.
  3. Bak het in de oven op 150°C gedurende 40 minuten.
Red velvet cake:
  1. Voeg alle ingrediënten samen en klop 10 minuten op met een mixer tot een luchtig beslag.
  2. Doe het beslag in een ingevette bakvorm.
  3. Bak het in de oven op 150°C gedurende 40 minuten.
*Let op: elke oven is anders.

*met dank aan de enthousiaste Cook & Baker @Nathalie voor het recept en de foto!

Tri colore cake

Ingrediënten

Chocoladebiscuit:Citroencake:Red velvet cake: *Tip: voeg bij de red velvet cake 70g witte chocolade stukjes toe.

Materiaal

Werkwijze

Chocoladebiscuit:
  1. Voeg alle ingrediënten samen en klop 10 minuten op met een mixer tot een luchtig beslag.
  2. Doe het beslag in een ingevette bakvorm.
  3. Bak het in de oven op 150°C gedurende 40 minuten.
Citroencake:
  1. Voeg alle ingrediënten samen en klop 10 minuten op met een mixer tot een luchtig beslag.
  2. Doe het beslag in een ingevette bakvorm.
  3. Bak het in de oven op 150°C gedurende 40 minuten.
Red velvet cake:
  1. Voeg alle ingrediënten samen en klop 10 minuten op met een mixer tot een luchtig beslag.
  2. Doe het beslag in een ingevette bakvorm.
  3. Bak het in de oven op 150°C gedurende 40 minuten.
*Let op: elke oven is anders.

*met dank aan de enthousiaste Cook & Baker @Nathalie voor het recept en de foto!