Tri colore cake
Ingrediënten
Chocoladebiscuit:- 200g mix voor chocolade biscuit Cook & Bake
- 100g boter
- 60ml water
- 2 eieren
- 200g mix voor citroencake Cook & Bake
- 100g boter
- 60ml water
- 2 eieren
- 200g mix voor red velvet cake
- 100g boter
- 60ml water
- 2 eieren
Materiaal
Werkwijze
Chocoladebiscuit:- Voeg alle ingrediënten samen en klop 10 minuten op met een mixer tot een luchtig beslag.
- Doe het beslag in een ingevette bakvorm.
- Bak het in de oven op 150°C gedurende 40 minuten.
- Voeg alle ingrediënten samen en klop 10 minuten op met een mixer tot een luchtig beslag.
- Doe het beslag in een ingevette bakvorm.
- Bak het in de oven op 150°C gedurende 40 minuten.
- Voeg alle ingrediënten samen en klop 10 minuten op met een mixer tot een luchtig beslag.
- Doe het beslag in een ingevette bakvorm.
- Bak het in de oven op 150°C gedurende 40 minuten.
*met dank aan de enthousiaste Cook & Baker @Nathalie voor het recept en de foto!
Product set carousel
Tri colore cake
Ingrediënten
Chocoladebiscuit:- 200g mix voor chocolade biscuit Cook & Bake
- 100g boter
- 60ml water
- 2 eieren
- 200g mix voor citroencake Cook & Bake
- 100g boter
- 60ml water
- 2 eieren
- 200g mix voor red velvet cake
- 100g boter
- 60ml water
- 2 eieren
Materiaal
Werkwijze
Chocoladebiscuit:- Voeg alle ingrediënten samen en klop 10 minuten op met een mixer tot een luchtig beslag.
- Doe het beslag in een ingevette bakvorm.
- Bak het in de oven op 150°C gedurende 40 minuten.
- Voeg alle ingrediënten samen en klop 10 minuten op met een mixer tot een luchtig beslag.
- Doe het beslag in een ingevette bakvorm.
- Bak het in de oven op 150°C gedurende 40 minuten.
- Voeg alle ingrediënten samen en klop 10 minuten op met een mixer tot een luchtig beslag.
- Doe het beslag in een ingevette bakvorm.
- Bak het in de oven op 150°C gedurende 40 minuten.
*met dank aan de enthousiaste Cook & Baker @Nathalie voor het recept en de foto!
Product set carousel