Toscaans belegd brood - 4x anders

Toscaans brood

Ingrediënten

Toscaans brood
Om te beleggen
Combinatie 1: Rabarber-aardbei confituur, camembert, rucola, aardbeien, walnoten, balsamico-crème
Combinatie 2: Ricotta, olijfolie, peper, zout, oregano, parmaham, vijgen, pijnboompitten, honing
Combinatie 3: Camembert, mango, munt, amandelen, honing, peper
Combinatie 4: Nectarine, feta, olijven, pecannoten, balsamico-crème


Werkwijze


BEREIDING MET TRADITIONELE OVEN
Volg dan volgende gemakkelijke stappen:
    1. Kneed de broodmix en lauw water (± 40°c) tot een soepele massa
    2. Voeg extra water toe indien het deeg té droog lijkt
    3. Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 20-30 minuten rijzen
    4. Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het 40 minuten in een 
         ingevette broodvorm rijzen onder huishoudfolie
    5. Bak je brood in een voorverwarmde oven op ± 220°C gedurende 25-35 minuten
    6. Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster
    7. Jouw brood is klaar om geproefd te worden, smakelijk!

BEREIDING IN DE BROODMACHINE
Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.

HOE BELEGGEN?

Voor elk van de vier combinaties geldt het principe dat je gewoon je boterham moet beleggen. Dat is vrij simpel. Beleg de boterham zoals je wilt en in welke volgorde jij denkt dat het beste is. Laat je creativiteit de vrije loop om ze er zo mooi mogelijk uit te laten zien! Je eten smaakt altijd beter als het er lekker uit ziet.

Voor de combinatie met de ricotta, moet je de 2 el ricotta mengen met een scheutje olijfolie, peper, zout en oregano. Even met de vork loskloppen en op je boterham smeren.



Laden
Laden