TELLOFIX GOLD VINTAGE EDITION SUBLIMIX 900+100G

Art nr. 47871

Image titleGratis levering vanaf €45


GRATIS SET SPEELKAARTEN BIJ 2 VERPAKKINGEN TELLOFIX GOLD LIMITED EDITION 900G+100G. TELLOFIX GOLD bestaat 25 jaar, en dat moet gevierd worden! Om onze jarenlang trouwe klanten in de bloemetjes te zetten, hebben wij de Tellofix in 3 feestelijke Limited Edition jasjes gestoken : BURLESQUE, VINTAGE en
Geen voorraad Beperkte voorraad Op voorraad
Prijs
€ 14,00
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

GRATIS SET SPEELKAARTEN BIJ 2 VERPAKKINGEN TELLOFIX GOLD LIMITED EDITION 900G+100G.

TELLOFIX GOLD bestaat 25 jaar, en dat moet gevierd worden!

Om onze jarenlang trouwe klanten in de bloemetjes te zetten, hebben wij de Tellofix in 3 feestelijke Limited Edition jasjes gestoken : BURLESQUE, VINTAGE en GOLD.  Met 100g gratis erbovenop!  
Welke editie vind jij het leukst?  Misschien wel alle drie…

Op de bodem van elke Limited Edition Tellofix vind je een unieke code waarmee je kan meedingen naar één van de honderd prachtige prijzen.  Alle info vind je terug op de verpakking!

Tellofix Gold is een heerlijke, magere groentebouillon en alleskruider die reeds jaren bekend staat om z’n superieure smaak, gezondheidsvoordelen én gebruiksgemak. Tellofix Gold bevat géén dierlijke vetten en is cholesterolvrij, glutenvrij en lactosevrij. Aangezien Tellofix Gold in poedervorm is, lost het instant op en is het makkelijk te doseren.

Heerlijk om te drinken met kokend water, maar ook in soepen, sauzen, stoofschotels, warme groenten geeft Tellofix Gold een onnavolgbare smaakbeleving.
Vergeet ook niet een schepje Tellofix Gold toe te voegen aan het kookwater van je aardappelen, rijst of pasta.

Eenmaal je Tellofix Gold hebt gebruikt, wil je nooit nog bouillonblokjes.


KOOP 2 VERPAKKINGEN TELLOFIX LIMITED EDITION NAAR KEUZE EN ONTVANG GRATIS 1 SET SPEELKAARTEN! De speelkaarten worden automatisch aan uw bestelling toegevoegd. 

Bovendien maak je ook KANS OP 1 VAN DE 100 PRACHTIGE PRIJZEN!
    Laden
    Laden