Top of the page

Studentenbrood met notenmengeling

Ingrediënten

Materiaal

Werkwijze

  1. Meng al het bloem, gist en water tot een vast en rolbaar deeg.
  2. Voeg de olie toe en kneed het deeg (± 10 minuten).
  3. Laat het deeg rusten (± 60 minuten).
  4. Kneed het deeg opnieuw en voeg de noten, pitten, zaden, fruit toe naar wens.
  5. Leg het deeg in een ingevette vorm en laat deze opnieuw (± minuten) rusten. *Tip: je kan de vorm invetten met onze easy bake spray.
  6. Bak het brood in de oven op 210°C gedurende 35 minuten.

Studentenbrood met notenmengeling

Ingrediënten

Materiaal

Werkwijze

  1. Meng al het bloem, gist en water tot een vast en rolbaar deeg.
  2. Voeg de olie toe en kneed het deeg (± 10 minuten).
  3. Laat het deeg rusten (± 60 minuten).
  4. Kneed het deeg opnieuw en voeg de noten, pitten, zaden, fruit toe naar wens.
  5. Leg het deeg in een ingevette vorm en laat deze opnieuw (± minuten) rusten. *Tip: je kan de vorm invetten met onze easy bake spray.
  6. Bak het brood in de oven op 210°C gedurende 35 minuten.