Top of the page

STOKBROODPLAAT BLAUW STAAL 35X14CM COOK&BAKE

Item No. 52383
Bak zelf stokbroden met deze handige bakvormen van Cook & Bake. Maak het deeg klaar en leg de broden in deze vormen.  Deze bakplaat voor stokbroden is 35 x 14 cm groot. Professionele kwaliteit voor huishoudelijk gebruik.  De bakvormen in blauw staal  van Cook & Bake zijn stevig en duurzaam. Ze nemen
Prijs €11.71
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Officiële partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep

Omschrijving

Bak zelf stokbroden met deze handige bakvormen van Cook & Bake. Maak het deeg klaar en leg de broden in deze vormen. 

Deze bakplaat voor stokbroden is 35 x 14 cm groot.

Professionele kwaliteit voor huishoudelijk gebruik. 

De bakvormen in blauw staal van Cook & Bake zijn stevig en duurzaam. Ze nemen de warmte zeer snel op in plaats van ze te weerkaatsen wat zorgt voor perfect gelijkmatig bakken en een zuinig energieverbruik.

Gebruiksaanwijzing bij eerste gebruik:

1.    Was de bakvorm zorgvuldig af met zeer warm water (zonder zeep).

2.    Droog goed af en zet hem gedurende 1 uur  in de oven op 200°. 

3.    Laat de vorm afkoelen.

4.    Neem vervolgens, om het staal opnieuw te voeden, een plantaardig voedingsvet (geen olie) en vet de vorm helemaal in. Zorg ervoor dat het vet goed in het staal dringt.  

5.    Verwijder vervolgens het teveel aan vet met keukenpapier, een dunne laag volstaat om de vorm te beschermen.

6.    Bewaar steeds op een droge plaats.

Vet de vorm goed in bij elk gebruik.

Blauw staal is een perfect natuurlijk en erg sterk materiaal, met natuurlijke oppervlakte-oxidatie van de plaat. Deze oxidelaag vormt een bescherming tegen roest, maar maakt niet roestvrij, daarom moet blauw staal altijd worden ingevet en op een droge plaats bewaard. De blauwe laag is poreus en absorbeert vetstoffen, wat zorgt voor een anti-aanbaklaag. Zolang de bakvorm vet blijft en de gebruiksaanwijzingen worden nageleefd, blijven de bakkwaliteiten intact.

Tips van de huisbakker: 

  • Best geen brood of gebak in de vorm laten afkoelen, hierdoor ontstaat condensatie.

  • Nooit afwassen in de vaatwasmachine!

Reviews door andere gebruikers

  • Handig om snel een stokbrood te maken

    Door behulp van deze stokbrood bakplaat kan ik mijn deeg hier in leggen en vormt het zelf een rond lang stokbrood. Heel hard aangeraden voor elke thuisbakker!

STOKBROODPLAAT BLAUW STAAL 35X14CM COOK&BAKE

Item No. 52383
Bak zelf stokbroden met deze handige bakvormen van Cook & Bake. Maak het deeg klaar en leg de broden in deze vormen.  Deze bakplaat voor stokbroden is 35 x 14 cm groot. Professionele kwaliteit voor huishoudelijk gebruik.  De bakvormen in blauw staal  van Cook & Bake zijn stevig en duurzaam. Ze nemen
Prijs €11.71
incl. BTW
Direct leverbaar

  • Echte bakkerskwaliteit 
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk
  • 9.1/ 10 klantentevredenheid
  • Officiële partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep

Omschrijving

Bak zelf stokbroden met deze handige bakvormen van Cook & Bake. Maak het deeg klaar en leg de broden in deze vormen. 

Deze bakplaat voor stokbroden is 35 x 14 cm groot.

Professionele kwaliteit voor huishoudelijk gebruik. 

De bakvormen in blauw staal van Cook & Bake zijn stevig en duurzaam. Ze nemen de warmte zeer snel op in plaats van ze te weerkaatsen wat zorgt voor perfect gelijkmatig bakken en een zuinig energieverbruik.

Gebruiksaanwijzing bij eerste gebruik:

1.    Was de bakvorm zorgvuldig af met zeer warm water (zonder zeep).

2.    Droog goed af en zet hem gedurende 1 uur  in de oven op 200°. 

3.    Laat de vorm afkoelen.

4.    Neem vervolgens, om het staal opnieuw te voeden, een plantaardig voedingsvet (geen olie) en vet de vorm helemaal in. Zorg ervoor dat het vet goed in het staal dringt.  

5.    Verwijder vervolgens het teveel aan vet met keukenpapier, een dunne laag volstaat om de vorm te beschermen.

6.    Bewaar steeds op een droge plaats.

Vet de vorm goed in bij elk gebruik.

Blauw staal is een perfect natuurlijk en erg sterk materiaal, met natuurlijke oppervlakte-oxidatie van de plaat. Deze oxidelaag vormt een bescherming tegen roest, maar maakt niet roestvrij, daarom moet blauw staal altijd worden ingevet en op een droge plaats bewaard. De blauwe laag is poreus en absorbeert vetstoffen, wat zorgt voor een anti-aanbaklaag. Zolang de bakvorm vet blijft en de gebruiksaanwijzingen worden nageleefd, blijven de bakkwaliteiten intact.

Tips van de huisbakker: 

  • Best geen brood of gebak in de vorm laten afkoelen, hierdoor ontstaat condensatie.

  • Nooit afwassen in de vaatwasmachine!

Reviews door andere gebruikers

  • Handig om snel een stokbrood te maken

    Door behulp van deze stokbrood bakplaat kan ik mijn deeg hier in leggen en vormt het zelf een rond lang stokbrood. Heel hard aangeraden voor elke thuisbakker!