Snoepkoekjes
Ingrediënten
- 160g mix voor zanddeeg Cook & Bake
- 100g harde gekleurde snoepjes
- 50g zachte boter of margarine
- 20ml water
Materiaal
- 2 uitsteekvormen hartje (groot of klein)
- deegrol
- weegschaal
- maatbeker
- mengkom
Werkwijze
- Zet een bakplaat klaar bedekt met bakpapier of een bakmatje.
- Doe de snoepjes in een goed gesloten plastic zak en sla met een deegrol of zware koekenpan de snoepjes tot kleine stukjes.
- Bereid het deeg zoals vermeld op de verpakking.
- Rol het deeg uit tot 4 à 5 mm dikte.
- Steek met de grootste vorm de hartjes uit het deeg en plaats op de bakplaat.
- Met de kleinere vorm haal je een hartje uit het grotere hartje (dit gaat beter vanop de bakplaat).
- Bak de koekjes 3 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
- Haal de koekjes uit de oven en vul de hartjes met de stukgeslagen snoepjes.
- Bak de koekjes nog 5 à 6 minuten verder af.
- Laat de koekjes op de bakplaat afkoelen tot het hartje niet meer vloeibaar is.
Product set carousel
Snoepkoekjes
Ingrediënten
- 160g mix voor zanddeeg Cook & Bake
- 100g harde gekleurde snoepjes
- 50g zachte boter of margarine
- 20ml water
Materiaal
- 2 uitsteekvormen hartje (groot of klein)
- deegrol
- weegschaal
- maatbeker
- mengkom
Werkwijze
- Zet een bakplaat klaar bedekt met bakpapier of een bakmatje.
- Doe de snoepjes in een goed gesloten plastic zak en sla met een deegrol of zware koekenpan de snoepjes tot kleine stukjes.
- Bereid het deeg zoals vermeld op de verpakking.
- Rol het deeg uit tot 4 à 5 mm dikte.
- Steek met de grootste vorm de hartjes uit het deeg en plaats op de bakplaat.
- Met de kleinere vorm haal je een hartje uit het grotere hartje (dit gaat beter vanop de bakplaat).
- Bak de koekjes 3 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
- Haal de koekjes uit de oven en vul de hartjes met de stukgeslagen snoepjes.
- Bak de koekjes nog 5 à 6 minuten verder af.
- Laat de koekjes op de bakplaat afkoelen tot het hartje niet meer vloeibaar is.
Product set carousel