Retourneren


Voldoet de bestelling niet aan je verwachtingen? Dan kan je de artikelen die niet naar wens zijn binnen 14 dagen retourneren. Deze 14 dagen gaan in vanaf het moment waarop je je bestelling hebt ontvangen. Omdat wij onze dienstverlening steeds willen verbeteren, zouden wij graag de reden van retour willen weten (dit is echter niet verplicht).

Hoe ga je te werk en wat zijn de spelregels?

  • Je laat ons binnen 14 dagen na ontvangst weten dat je het product wil retourneren via het contactformulier met vermelding van het ordernummer (zie bevestigingsmail) en de artikelen die je wenst te retourneren.
  • Het product kan alleen ongebruikt/ongeopend en, indien mogelijk, in originele omverpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor eigen rekening alsook het risico van de retourzending. 
  • Voeg ingevuld retourformulier toe aan je pakket. 
  • Het herroepingsrecht geldt niet voor:
    • Gepersonaliseerde of op maat gemaakte producten
    • Goederen met een beperkte THT
Terugbetaling

Indien aan bovenstaande voorwaarde voldaan wordt, zullen wij de waarde van het geretourneerde artikel zo snel mogelijk (uiterlijk binnen 14 dagen na retour) aan je terugstorten. 


Download hier het retourformulier!Is er iets anders mis?


Bestelling is beschadigd of defect aangekomen? Verkeerde of niet alle producten geleverd? 

Dan neem je best contact op met onze klantendienst. Wij zoeken graag mee naar een passende oplossing voor jouw probleem!

Laden
Laden