Top of the page

Sandwiches

Ingrediënten

Aantal: 12 sandwiches

Materiaal

Werkwijze

  1. Meng de all-in mix voor luxe brood samen met het lauw water en kneed tot een licht deeg.
  2. Laat het deeg 25 minuten rusten onder vershoudfolie.
  3. Sla het deeg plat.
  4. Weeg deegstukjes van 50 -70g af en bol de deegstukjes op.
  5. Maak de deegstukjes lang en leg ze op het bakpapier, met voldoende ruimte tussen, op de bakplaat.
  6. Laat het deeg ± 1 uur rijzen onder vershoudfolie.
  7. Doreer het deeg met het opgeklopte ei.
  8. Bak het deeg op ± 180°C gedurende ± 20 minuten.

Sandwiches

Ingrediënten

Aantal: 12 sandwiches

Materiaal

Werkwijze

  1. Meng de all-in mix voor luxe brood samen met het lauw water en kneed tot een licht deeg.
  2. Laat het deeg 25 minuten rusten onder vershoudfolie.
  3. Sla het deeg plat.
  4. Weeg deegstukjes van 50 -70g af en bol de deegstukjes op.
  5. Maak de deegstukjes lang en leg ze op het bakpapier, met voldoende ruimte tussen, op de bakplaat.
  6. Laat het deeg ± 1 uur rijzen onder vershoudfolie.
  7. Doreer het deeg met het opgeklopte ei.
  8. Bak het deeg op ± 180°C gedurende ± 20 minuten.