Red velvet cake met frambozenbavarois
*met dank aan de enthousiaste Cook & Baker @Karolien voor het recept en de foto's!
Ingrediënten
Red velvet cake:- 400g mix voor red velvet cake Cook & Bake
- 4 eieren
- 200g boter
- 200g Cook & Bake fond bavarois framboos Cook & Bake
- 200ml water
- 1000ml room
Materiaal
Werkwijze
Red velvet cake:- Meng alle ingrediënten goed samen tot het een homogeen beslag wordt.
- Opkloppen met een mixer gedurende 2-3 minuten.
- Giet het beslag in een ingevette bakvorm.
- Bak het beslag in een voorverwarmde oven op 150°C gedurende 60 minuten.
Frambozenbavarois:
- Meng 200g fond bavarois framboos samen met 200ml water (of lauwe melk ca. 20°C) en 1000ml room (of 50/50 room/volle platte kaas).
- Opkloppen met een mixer gedurende 5 minuten, tot het mengsel stevig wordt.
- Laten opstijven in de koelkast gedurende 15 minuten.
- Snijd de taart in het midden zodat je een boven- en onderkant hebt.
- Giet de frambozenbavarois in een spuitzak.
- Vul de eerste laag met frambozenbavarois.
- Leg de bovenkant van de taart daarop.
- Versier nu de tweede laag met frambozenbavarois.
Product set carousel
Red velvet cake met frambozenbavarois
*met dank aan de enthousiaste Cook & Baker @Karolien voor het recept en de foto's!
Ingrediënten
Red velvet cake:- 400g mix voor red velvet cake Cook & Bake
- 4 eieren
- 200g boter
- 200g Cook & Bake fond bavarois framboos Cook & Bake
- 200ml water
- 1000ml room
Materiaal
Werkwijze
Red velvet cake:- Meng alle ingrediënten goed samen tot het een homogeen beslag wordt.
- Opkloppen met een mixer gedurende 2-3 minuten.
- Giet het beslag in een ingevette bakvorm.
- Bak het beslag in een voorverwarmde oven op 150°C gedurende 60 minuten.
Frambozenbavarois:
- Meng 200g fond bavarois framboos samen met 200ml water (of lauwe melk ca. 20°C) en 1000ml room (of 50/50 room/volle platte kaas).
- Opkloppen met een mixer gedurende 5 minuten, tot het mengsel stevig wordt.
- Laten opstijven in de koelkast gedurende 15 minuten.
- Snijd de taart in het midden zodat je een boven- en onderkant hebt.
- Giet de frambozenbavarois in een spuitzak.
- Vul de eerste laag met frambozenbavarois.
- Leg de bovenkant van de taart daarop.
- Versier nu de tweede laag met frambozenbavarois.
Product set carousel