Top of the page

Red velvet donuts

* met dank aan de enthousiaste Cook & Baker @Nathalie voor het recept en de foto!

Bereiding

  1. Meng alle ingrediënten samen tot het een geheel wordt.
  2. Giet het beslag in de donutbakvorm.
  3. Bak de cake in de oven op 150°C gedurende 40 minuten.
  4. Dep je red velvet donuts in gesmolten chocolade van zodra ze afgekoeld zijn.
*Let op: elke oven is anders, zowel naar hitteverdeling als type. Controleer daarom altijd je creatie met een (saté)prikker of mes. Indien er nog deeg blijft plakken, verleng de baktijd met 2 tot 10 minuten en beoordeel dan nogmaals het resultaat. 

Red velvet donuts

* met dank aan de enthousiaste Cook & Baker @Nathalie voor het recept en de foto!

Bereiding

  1. Meng alle ingrediënten samen tot het een geheel wordt.
  2. Giet het beslag in de donutbakvorm.
  3. Bak de cake in de oven op 150°C gedurende 40 minuten.
  4. Dep je red velvet donuts in gesmolten chocolade van zodra ze afgekoeld zijn.
*Let op: elke oven is anders, zowel naar hitteverdeling als type. Controleer daarom altijd je creatie met een (saté)prikker of mes. Indien er nog deeg blijft plakken, verleng de baktijd met 2 tot 10 minuten en beoordeel dan nogmaals het resultaat.