Pepperoni Pizza Pumpkins
Ingrediënten
Pizza- 200g pizzabloem Cook & Bake
- 10ml water
- 10g droge gist
- 2el olijfolie
- 12 schijfjes chorizo
- 12 bolletjes mozzarella
- 1 ei (losgeklopt)
- 20ml olijfolie
- 50g ui
- 1 teentje look
- 200g tomatenblokjes
- 35g tomatenpuree
- 6g verse basilicum
- 2,5g oregano
- 1,5g zout
- 1g zwarte peter
Materiaal
Werkwijze
Saus- Verhit in een steelpannetje wat olijfolie en bak de ui en de knoflook ongeveer 4 minuten.
- Voeg de tomatenblokjes, tomatenpuree, basilicum en oregano toe en breng aan de kook.
- Als de saus goed kookt draai je het vuur lager en laat je de saus 30 minuten sudderen (af en toe roeren).
- Laat de saus wat afkoelen en doe in de blender.
- Voeg zout en peper (naar smaak) en mix tot je een glad geheel krijgt.
Pompoenpizza
- Bereid het deeg zoals beschreven op de verpakking.
- Rol het deeg uit tot een dikte van 4mm en steek de cirkels uit.
- Neem een cirkel in je hand en breng een beetje saus aan.
- Leg een schijfje chorizo op de saus met daarop het mozzarellabolletje.
- Sluit je hand een beetje en breng de randjes naar boven.
- Druk de randjes samen zodat er geen openingen zijn.
- Neem keukentouw en wikkel zodanig rond het deegballetje zodat je 8 partjes hebt (niet té strak).
- Doe een knoopje bovenaan het deegballetje.
- Bestrijk elk deegballetje met losgeklopt ei.
- Bak 20 minuten in een voorverwarmde oven van 220° tot de pompoenpizza’s een mooie goudgele kleur krijgen.
- Verwijder de touwtjes na het bakken.
Product set carousel
Pepperoni Pizza Pumpkins
Ingrediënten
Pizza- 200g pizzabloem Cook & Bake
- 10ml water
- 10g droge gist
- 2el olijfolie
- 12 schijfjes chorizo
- 12 bolletjes mozzarella
- 1 ei (losgeklopt)
- 20ml olijfolie
- 50g ui
- 1 teentje look
- 200g tomatenblokjes
- 35g tomatenpuree
- 6g verse basilicum
- 2,5g oregano
- 1,5g zout
- 1g zwarte peter
Materiaal
Werkwijze
Saus- Verhit in een steelpannetje wat olijfolie en bak de ui en de knoflook ongeveer 4 minuten.
- Voeg de tomatenblokjes, tomatenpuree, basilicum en oregano toe en breng aan de kook.
- Als de saus goed kookt draai je het vuur lager en laat je de saus 30 minuten sudderen (af en toe roeren).
- Laat de saus wat afkoelen en doe in de blender.
- Voeg zout en peper (naar smaak) en mix tot je een glad geheel krijgt.
Pompoenpizza
- Bereid het deeg zoals beschreven op de verpakking.
- Rol het deeg uit tot een dikte van 4mm en steek de cirkels uit.
- Neem een cirkel in je hand en breng een beetje saus aan.
- Leg een schijfje chorizo op de saus met daarop het mozzarellabolletje.
- Sluit je hand een beetje en breng de randjes naar boven.
- Druk de randjes samen zodat er geen openingen zijn.
- Neem keukentouw en wikkel zodanig rond het deegballetje zodat je 8 partjes hebt (niet té strak).
- Doe een knoopje bovenaan het deegballetje.
- Bestrijk elk deegballetje met losgeklopt ei.
- Bak 20 minuten in een voorverwarmde oven van 220° tot de pompoenpizza’s een mooie goudgele kleur krijgen.
- Verwijder de touwtjes na het bakken.
Product set carousel