Top of the page

Nutella cake

* met dank aan de enthousiaste Cook & Baker @Karolien voor het recept en de foto!

Voorbereiding

  1. Laat de melkchocolade en nutella samen smelten. Zorg ervoor dat je van beide evenveel gebruikt.
  2. Laat deze mengeling afkoelen voor je het gaat gebruiken.
  3. Smelt de boter, melkchocolade en nutella samen in een andere kom.

Bereiding

  1. Laat de boter smelten en voeg daarna de mix voor cake, eieren en vanillesuiker toe.
  2. Meng tot een glad beslag.
  3. Giet de helft van het beslag in de cakevorm.
  4. Giet daarna de mengeling van melkchocolade en nutella in de cakevorm.
  5. Giet hierna de rest van het cake beslag in de cakevorm.
  6. Bak de cake af op 180°C gedurende 50 minuten.
  7. Zodra de cake gebakken en afgekoeld is, kan je de andere mengeling van boter, melkchocolade en nutella over de cake gieten.

Nutella cake

* met dank aan de enthousiaste Cook & Baker @Karolien voor het recept en de foto!

Voorbereiding

  1. Laat de melkchocolade en nutella samen smelten. Zorg ervoor dat je van beide evenveel gebruikt.
  2. Laat deze mengeling afkoelen voor je het gaat gebruiken.
  3. Smelt de boter, melkchocolade en nutella samen in een andere kom.

Bereiding

  1. Laat de boter smelten en voeg daarna de mix voor cake, eieren en vanillesuiker toe.
  2. Meng tot een glad beslag.
  3. Giet de helft van het beslag in de cakevorm.
  4. Giet daarna de mengeling van melkchocolade en nutella in de cakevorm.
  5. Giet hierna de rest van het cake beslag in de cakevorm.
  6. Bak de cake af op 180°C gedurende 50 minuten.
  7. Zodra de cake gebakken en afgekoeld is, kan je de andere mengeling van boter, melkchocolade en nutella over de cake gieten.