Appel-kaneel muffins
Ingrediënten
Speculaascrumble- 100g speculaasmix Cook & Bake
- 20g koude boter
- ½ eetlepel melk
- 400g mix voor muffins Cook & Bake
- 150ml olie
- 3 eieren
- 80ml water
- 1 appel (130g appelblokjes)
- ½ theelepel kaneel
Materiaal
Werkwijze
Speculaascrumble- Voeg alle ingrediënten samen en meng met de hand tot grove kruimels.
- Meng de mix voor muffins met de olie.
- Voeg dan eieren en het water toe en meng tot een glad beslag.
- Voeg de kaneel en de appelblokjes toe en meng onder het beslag.
- Vul de cupcakevormpjes voor 3/4 en strooi de speculaascrumble er boven op.
- Bak 15-20 minuten op 180 graden en laat afkoelen.
- Werk af met een beetje bloemsuiker.
Product set carousel
Appel-kaneel muffins
Ingrediënten
Speculaascrumble- 100g speculaasmix Cook & Bake
- 20g koude boter
- ½ eetlepel melk
- 400g mix voor muffins Cook & Bake
- 150ml olie
- 3 eieren
- 80ml water
- 1 appel (130g appelblokjes)
- ½ theelepel kaneel
Materiaal
Werkwijze
Speculaascrumble- Voeg alle ingrediënten samen en meng met de hand tot grove kruimels.
- Meng de mix voor muffins met de olie.
- Voeg dan eieren en het water toe en meng tot een glad beslag.
- Voeg de kaneel en de appelblokjes toe en meng onder het beslag.
- Vul de cupcakevormpjes voor 3/4 en strooi de speculaascrumble er boven op.
- Bak 15-20 minuten op 180 graden en laat afkoelen.
- Werk af met een beetje bloemsuiker.
Product set carousel