Top of the page

Lente cupcakes

* met dank aan de enthousiaste Cook & Baker @Nathalie voor het recept en de foto!

Ingrediënten

Voor +/- 15 cupcakes:

Materiaal

Bereiding

  1. Meng de vetstof met het water.
  2. Meng de mix onder de boter. Voeg er één na één de eieren aan toe en meng deze tot een glad beslag.
  3. Verdeel het beslag vervolgens in cupcake papiertjes.
  4. Plaats de cakejes bij voorkeur in een cupcake of muffin bakvorm of kleine ronde vormpjes.
  5. Bak ze in een voorverwarmde oven op 160-170°C gedurende 25 minuten.
  6. Laat ze afkoelen alvorens je ze gaat decoreren.
  7. Klop de slagroom op en voeg op het einde de stabilisator toe.
  8. Verdeel de slagroom over 4 kommetjes. Gebruik de kleurstof als volgt: 1x 2 groene druppeltjes, 1x 2 gele druppeltjes, 1x 2 rode druppeltjes en 1x 1 rode + gele druppeltjes.
  9. Versier nu je lente cupcakes!
Tip: Plaats de decoratie er pas op op het moment dat ze worden opgediend.

Lente cupcakes

* met dank aan de enthousiaste Cook & Baker @Nathalie voor het recept en de foto!

Ingrediënten

Voor +/- 15 cupcakes:

Materiaal

Bereiding

  1. Meng de vetstof met het water.
  2. Meng de mix onder de boter. Voeg er één na één de eieren aan toe en meng deze tot een glad beslag.
  3. Verdeel het beslag vervolgens in cupcake papiertjes.
  4. Plaats de cakejes bij voorkeur in een cupcake of muffin bakvorm of kleine ronde vormpjes.
  5. Bak ze in een voorverwarmde oven op 160-170°C gedurende 25 minuten.
  6. Laat ze afkoelen alvorens je ze gaat decoreren.
  7. Klop de slagroom op en voeg op het einde de stabilisator toe.
  8. Verdeel de slagroom over 4 kommetjes. Gebruik de kleurstof als volgt: 1x 2 groene druppeltjes, 1x 2 gele druppeltjes, 1x 2 rode druppeltjes en 1x 1 rode + gele druppeltjes.
  9. Versier nu je lente cupcakes!
Tip: Plaats de decoratie er pas op op het moment dat ze worden opgediend.