Hartig zoet frambozentaartje

*met dank aan de enthousiaste Cook & Baker @Greet voor het recept en de foto's!

Ingrediënten

Bereiding

1. Meng de bloem met de zachte boter. Voeg daarna het water toe en kneed verder tot een egale bol deeg.
2. Leg het deeg in huishoudfolie en laat dit 30 minuten rusten in de koelkast.
3. Rol het deeg uit tot +/- 0,5 cm. Druk de hartjesvorm in het deeg en leg deze op de ingevette bakplaat. 
4. Van het overschotje deeg snij je dunne reepjes en hiermee maak je de wand van de taart. Duw het reepje deeg goed tegen de ingevette vorm en de bodem van de taart.

5. Prik met een vork enkele malen in de bodem.
6. Bak het taartje 12 minuten (afhankelijk van oven!) in een voorverwarmde oven van 180 °C.
7. Laat het taartje volledig afkoelen alvorens van de bakplaat te halen.
8. Maak de banketbakkersroom zoals beschreven op de Cook & Bake verpakking en laat deze even opstijven in de koelkast. Vul het taartje met de banketbakkersroom en de frambozen.

Producten voor dit recept

Hartig zoet frambozentaartje

Ingrediënten

Bereiding

1. Meng de bloem met de zachte boter. Voeg daarna het water toe en kneed verder tot een egale bol deeg.
2. Leg het deeg in huishoudfolie en laat dit 30 minuten rusten in de koelkast.
3. Rol het deeg uit tot +/- 0,5 cm. Druk de hartjesvorm in het deeg en leg deze op de ingevette bakplaat.
4. Van het overschotje deeg snij je dunne reepjes en hiermee maak je de wand van de taart. Duw het reepje deeg goed tegen de ingevette vorm en de bodem van de taart.
5. Prik met een vork enkele malen in de bodem.
6. Bak het taartje 12 minuten (afhankelijk van oven!) in een voorverwarmde oven van 180°C.
7. Laat het taartje volledig afkoelen alvorens van de bakplaat te halen.
8. Maak de banketbakkersroom zoals beschreven op de Cook & Bake verpakking en laat deze even opstijven in de koelkast. Vul het taartje met de banketbakkersroom en de frambozen.

Producten voor dit recept