Top of the page

Halloween taart

Halloween taart
* met dank aan de enthousiaste Cook & Baker @Karolien voor het recept en de foto!

Voorbereiding

  1. Maak eerst de biscuit met onze biscuitmix. 200 gram biscuitmix Cook & Bake, 3 eieren, 2 eetlepels water en 4 gram vanillesuiker Cook & Bake. Gebruik een kleurstof naar keuze om je biscuit een andere kleur te geven.
  2. Maak dan de banketbakkersroom. 200 gram banketbakkersroommix Cook & Bake en 0.5 liter koud water.

Bereiding

  1. Giet de biscuitmix in een ingevette bakvorm.
  2. Bak de biscuit in een voorverwarmde oven op 175°C gedurende 30 minuten.
  3. Laat de biscuit goed afkoelen alvorens je hem uit de vorm haalt.
  4. Snij het gebak in 3 gelijke delen.
  5. Voeg tussen de lagen biscuit de klaargemaakte banketbakkersroom.
  6. Werk je taart af met een mengeling van mascarpone met room.
  7. Decoreer je taart hoe jij wil!
Tip: Decoreer het met onze meringues en maak er spookjes van met onze eetbare inktpennen. Versier het met suikerdecoratie, chocolade, snoepgoed of marshmallows.

*Let op: Elke oven is anders, controleer daarom altijd je baksel met een (saté)prikker of mes. Indien er nog deeg blijft plakken, verleng je de baktijd met 5 tot 10 minuten en beoordeel dan nogmaals het resultaat.
Cook & Bake producten gebruikt in dit recept

Halloween taart

Halloween taart
* met dank aan de enthousiaste Cook & Baker @Karolien voor het recept en de foto!

Voorbereiding

  1. Maak eerst de biscuit met onze biscuitmix. 200 gram biscuitmix Cook & Bake, 3 eieren, 2 eetlepels water en 4 gram vanillesuiker Cook & Bake. Gebruik een kleurstof naar keuze om je biscuit een andere kleur te geven.
  2. Maak dan de banketbakkersroom. 200 gram banketbakkersroommix Cook & Bake en 0.5 liter koud water.

Bereiding

  1. Giet de biscuitmix in een ingevette bakvorm.
  2. Bak de biscuit in een voorverwarmde oven op 175°C gedurende 30 minuten.
  3. Laat de biscuit goed afkoelen alvorens je hem uit de vorm haalt.
  4. Snij het gebak in 3 gelijke delen.
  5. Voeg tussen de lagen biscuit de klaargemaakte banketbakkersroom.
  6. Werk je taart af met een mengeling van mascarpone met room.
  7. Decoreer je taart hoe jij wil!
*Leuke tip: Decoreer het met onze meringues en maak er spookjes van met onze eetbare inktpennen. Versier het met suikerdecoratie, chocolade, snoepgoed of marshmallows.

*Let op: Elke oven is anders, controleer daarom altijd je baksel met een (saté)prikker of mes. Indien er nog deeg blijft plakken, verleng je de baktijd met 5 tot 10 minuten en beoordeel dan nogmaals het resultaat.
Cook & Bake producten gebruikt in dit recept