Paginabegin

Glutenvrije vanille cake

Werkwijze

  1. Voeg alle ingrediënten samen en meng tot een glad beslag.
  2. Giet het deeg in een cakevorm en bak de cake in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 35 minuten.
  3. Prik ter controle met een mespunt. De cake is klaar wanneer er geen deeg meer aan het mes kleeft.
  4. Laat de cake goed afkoelen alvorens hem uit de vorm te halen.
Smaaktip voor een chocoladecake: voeg 30g cacaopoeder Cook & Bake toe aan het beslag.

Glutenvrije vanille cake

Werkwijze

  1. Voeg alle ingrediënten samen en meng tot een glad beslag.
  2. Giet het deeg in een cakevorm en bak de cake in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 35 minuten.
  3. Prik ter controle met een mespunt. De cake is klaar wanneer er geen deeg meer aan het mes kleeft.
  4. Laat de cake goed afkoelen alvorens hem uit de vorm te halen.
Smaaktip voor een chocoladecake: voeg 30g cacaopoeder Cook & Bake toe aan het beslag.