Top of the page

WITTE SAUS SUBLIMIX 240G/2L

Item No. 39046
Met de Witte Saus van Sublimix maak je in een handomdraai een heerlijke bechamelsaus. Heerlijk bij bloemkool, broccoli en schorseneer. Onze Witte Saus is bovendien de perfecte basis voor een pikante kerriesaus of een smeuïge kaassaus. Voeg gewoon naar smaak kerriepoeder toe of laat wat gemalen kaas
Prijs €8
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Officiële partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep

Omschrijving

Met de Witte Saus van Sublimix maak je in een handomdraai een heerlijke bechamelsaus. Heerlijk bij bloemkool, broccoli en schorseneer. Onze Witte Saus is bovendien de perfecte basis voor een pikante kerriesaus of een smeuïge kaassaus. Voeg gewoon naar smaak kerriepoeder toe of laat wat gemalen kaas in de saus smelten.

Bereidingswijze
Los 30 g (2 soeplepels) op in 1/4 l koud water/melk, breng dit al roerend aan de kook en laat 1 min. zachtjes koken. Klaar!
Let op! Sauspoeder eerst oplossen in koud water.

Reviews door andere gebruikers

  • Erg lekker

    Pas nog de laatste schorseneren van het seizoen gegeten, was heerlijk met deze witte saus!

WITTE SAUS SUBLIMIX 240G/2L

Item No. 39046
Met de Witte Saus van Sublimix maak je in een handomdraai een heerlijke bechamelsaus. Heerlijk bij bloemkool, broccoli en schorseneer. Onze Witte Saus is bovendien de perfecte basis voor een pikante kerriesaus of een smeuïge kaassaus. Voeg gewoon naar smaak kerriepoeder toe of laat wat gemalen kaas
Prijs €8
incl. BTW
Direct leverbaar

  • Echte bakkerskwaliteit 
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk
  • 9.1/ 10 klantentevredenheid
  • Officiële partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep

Omschrijving

Met de Witte Saus van Sublimix maak je in een handomdraai een heerlijke bechamelsaus. Heerlijk bij bloemkool, broccoli en schorseneer. Onze Witte Saus is bovendien de perfecte basis voor een pikante kerriesaus of een smeuïge kaassaus. Voeg gewoon naar smaak kerriepoeder toe of laat wat gemalen kaas in de saus smelten.

Bereidingswijze
Los 30 g (2 soeplepels) op in 1/4 l koud water/melk, breng dit al roerend aan de kook en laat 1 min. zachtjes koken. Klaar!
Let op! Sauspoeder eerst oplossen in koud water.

Reviews door andere gebruikers

  • Erg lekker

    Pas nog de laatste schorseneren van het seizoen gegeten, was heerlijk met deze witte saus!