Top of the page

GELATINE POEDER COOK&BAKE 65G

Item No. 49729
Gelatine wordt gebruikt om een saus, room, ... te binden. Het werkt als een verdikkings- of bindmiddel. De gelatinepoeder lost goed op in warm water en wordt een 'gel' bij afkoeling. lekker om gerechten als bavarois, flan, mousses, ... en nog veel meer te maken. Het creëert een mooie egale glazige,
Prijs €3.58
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Officiële partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep

Omschrijving

Gelatine wordt gebruikt om een saus, room, ... te binden. Het werkt als een verdikkings- of bindmiddel. De gelatinepoeder lost goed op in warm water en wordt een 'gel' bij afkoeling. lekker om gerechten als bavarois, flan, mousses, ... en nog veel meer te maken. Het creëert een mooie egale glazige, spiegelstructuur bovenop je cake.

En daarbij, onze gelatine poeder is halal! 

Ingrediënten
- Rundergelatine (natuurproduct)
De poeder zelf is smaakloos en dient op smaak gebracht te worden.
(glutenvrij, suikervrij, lactosevrij)
Hoe gebruiken?
  1. Verwarm de vloeistof waar je het bij wenst te gebruiken. (max tot 40°C)
  2. Voorkom klontering. Voeg de gelatine voorzichtig en al roerend toe.
  3. Laat afkoelen en opstijven in de ijskast.

Reviews door andere gebruikers

  • Leuk ingrediënt

    Afgelopen weekend bakte ik een lekkere aardbeien-gelatinetaart. Had het nog nooit geprobeerd of geproefd dus het was een nieuwe ervaring, en het smaakte heel goed! Ook de kindjes vonden het een geweldige taart =)

GELATINE POEDER COOK&BAKE 65G

Item No. 49729
Gelatine wordt gebruikt om een saus, room, ... te binden. Het werkt als een verdikkings- of bindmiddel. De gelatinepoeder lost goed op in warm water en wordt een 'gel' bij afkoeling. lekker om gerechten als bavarois, flan, mousses, ... en nog veel meer te maken. Het creëert een mooie egale glazige,
Prijs €3.58
incl. BTW
Direct leverbaar

  • Echte bakkerskwaliteit 
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk
  • 9.1/ 10 klantentevredenheid
  • Officiële partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep

Omschrijving

Gelatine wordt gebruikt om een saus, room, ... te binden. Het werkt als een verdikkings- of bindmiddel. De gelatinepoeder lost goed op in warm water en wordt een 'gel' bij afkoeling. lekker om gerechten als bavarois, flan, mousses, ... en nog veel meer te maken. Het creëert een mooie egale glazige, spiegelstructuur bovenop je cake.

En daarbij, onze gelatine poeder is halal! 

Ingrediënten
- Rundergelatine (natuurproduct)
De poeder zelf is smaakloos en dient op smaak gebracht te worden.
(glutenvrij, suikervrij, lactosevrij)
Hoe gebruiken?
  1. Verwarm de vloeistof waar je het bij wenst te gebruiken. (max tot 40°C)
  2. Voorkom klontering. Voeg de gelatine voorzichtig en al roerend toe.
  3. Laat afkoelen en opstijven in de ijskast.

Reviews door andere gebruikers

  • Leuk ingrediënt

    Afgelopen weekend bakte ik een lekkere aardbeien-gelatinetaart. Had het nog nooit geprobeerd of geproefd dus het was een nieuwe ervaring, en het smaakte heel goed! Ook de kindjes vonden het een geweldige taart =)