Top of the page

Frambozencakes met Zusto

Ingrediënten

Materiaal

Werkwijze

  1. Verwarm de oven op 180°C.
  2. Plaats de papieren cupcakevormpjes in de bakvorm.
  3. Meng de bloem, maïzena, vanille-extract, Zùsto, bakpoeder, zout en citroensap goed door elkaar in de keukenmachine.
  4. Voeg vervolgens blokje per blokjes boter toe, tot een samenhangend deeg.
  5. Verdeel het deeg in porties van ongeveer 15g.
  6. Rol elke portie tot een balletje en plaats deze in de papieren cupcakevormpjes. Druk met je duim een diepe holte in elk balletje.
  7. Roer wat frambozenjam los en doe deze in een spuitzak. Vul de holtes in de balletjes met deze frambozenjam.
  8. Verdeel wat amandelschilfers over elk balletje.
  9. Bak de koekjes ca. 20 minuten in het midden van een voorverwarmde oven tot ze licht bruin gekleurd zijn.
  10. Laat de koekjes 10 minuten afkoelen in de vorm.
  11. Plaats ze daarna op een rooster om verder af te koelen.
  12. Bestuif eventueel nog met Zùsto ter afwerking.
Smakelijk! 

Frambozencakes met Zusto

Ingrediënten

Materiaal

Werkwijze

  1. Verwarm de oven op 180°C.
  2. Plaats de papieren cupcakevormpjes in de bakvorm.
  3. Meng de bloem, maïzena, vanille-extract, Zùsto, bakpoeder, zout en citroensap goed door elkaar in de keukenmachine.
  4. Voeg vervolgens blokje per blokjes boter toe, tot een samenhangend deeg.
  5. Verdeel het deeg in porties van ongeveer 15g.
  6. Rol elke portie tot een balletje en plaats deze in de papieren cupcakevormpjes. Druk met je duim een diepe holte in elk balletje.
  7. Roer wat frambozenjam los en doe deze in een spuitzak. Vul de holtes in de balletjes met deze frambozenjam.
  8. Verdeel wat amandelschilfers over elk balletje.
  9. Bak de koekjes ca. 20 minuten in het midden van een voorverwarmde oven tot ze licht bruin gekleurd zijn.
  10. Laat de koekjes 10 minuten afkoelen in de vorm.
  11. Plaats ze daarna op een rooster om verder af te koelen.
  12. Bestuif eventueel nog met Zùsto ter afwerking.
Smakelijk!