Frambozencakes met Zusto
Ingrediënten
- 250g boter
- 1 koffielepel citroensap
- 200g bloem (gezeefd)
- 80g maïzena
- 2 koffielepels vanille-extract
- 75g Zùsto
- 1 koffielepel bakpoeder
- snuifje zout
- 25g frambozenjam (suikervrij indien gewenst) of taartvulling Cook&Bake
- 2 el amandelschilfers
Materiaal
Werkwijze
- Verwarm de oven op 180°C.
- Plaats de papieren cupcakevormpjes in de bakvorm.
- Meng de bloem, maïzena, vanille-extract, Zùsto, bakpoeder, zout en citroensap goed door elkaar in de keukenmachine.
- Voeg vervolgens blokje per blokjes boter toe, tot een samenhangend deeg.
- Verdeel het deeg in porties van ongeveer 15g.
- Rol elke portie tot een balletje en plaats deze in de papieren cupcakevormpjes. Druk met je duim een diepe holte in elk balletje.
- Roer wat frambozenjam los en doe deze in een spuitzak. Vul de holtes in de balletjes met deze frambozenjam.
- Verdeel wat amandelschilfers over elk balletje.
- Bak de koekjes ca. 20 minuten in het midden van een voorverwarmde oven tot ze licht bruin gekleurd zijn.
- Laat de koekjes 10 minuten afkoelen in de vorm.
- Plaats ze daarna op een rooster om verder af te koelen.
- Bestuif eventueel nog met Zùsto ter afwerking.
Product set carousel
Frambozencakes met Zusto
Ingrediënten
- 250g boter
- 1 koffielepel citroensap
- 200g bloem (gezeefd)
- 80g maïzena
- 2 koffielepels vanille-extract
- 75g Zùsto
- 1 koffielepel bakpoeder
- snuifje zout
- 25g frambozenjam (suikervrij indien gewenst) of taartvulling Cook&Bake
- 2 el amandelschilfers
Materiaal
Werkwijze
- Verwarm de oven op 180°C.
- Plaats de papieren cupcakevormpjes in de bakvorm.
- Meng de bloem, maïzena, vanille-extract, Zùsto, bakpoeder, zout en citroensap goed door elkaar in de keukenmachine.
- Voeg vervolgens blokje per blokjes boter toe, tot een samenhangend deeg.
- Verdeel het deeg in porties van ongeveer 15g.
- Rol elke portie tot een balletje en plaats deze in de papieren cupcakevormpjes. Druk met je duim een diepe holte in elk balletje.
- Roer wat frambozenjam los en doe deze in een spuitzak. Vul de holtes in de balletjes met deze frambozenjam.
- Verdeel wat amandelschilfers over elk balletje.
- Bak de koekjes ca. 20 minuten in het midden van een voorverwarmde oven tot ze licht bruin gekleurd zijn.
- Laat de koekjes 10 minuten afkoelen in de vorm.
- Plaats ze daarna op een rooster om verder af te koelen.
- Bestuif eventueel nog met Zùsto ter afwerking.
Product set carousel