Florentines / kletskopjes

INGREDIËNTEN

BEREIDINGSWIJZE


Aantal koekjes: 25 koekjes
Bereidingstijd: 10 minuten

  1. Neem een vel bakpapier en leg het op de bakplaat.
  2. Meng alle ingrediënten tot een droge massa.
  3. Leg kleine porties deeg met de hand op het bakpapier.
  4. Doe verder tot wanneer de ganse bakplaat vol ligt met porties.
  5. Opgepast! Er hoeft GEEN water of andere vloeistof bijgevoegd te worden.
  6. Bakken op +- 180 ° C gedurende +- 5 minuten.
  7. LET OP : Blijf bij de oven! De koekjes worden zeer snel bruin. De koekjes moeten nog slap zijn als ze uit de oven komen.
  8. Laat afkoelen op een rooster.

Florentines


TIPS

Je kan de florentines ook bakken in muffinvormen (indien geen silicone vormen gebruik dan voor alle veiligheid een papieren cakevormpje).
Vul de muffinvormpjes tot +- 2 cm met het mengsel.
Bakken : +- 5 à 7 minuten op 180 °C.
Laden
Laden