GARNEERTUBE/ CHOCOWRITER BRUIN COOK&BAKE

Art nr.34300
Warm de garneertube au bain marie op. Het is perfect normaal dat de chocolade hard is. Is dit niet het geval, dan is deze aangelegd met olie. Wanneer de chocolade mals en opgewarmd is, draai de knop los alvorens te knijpen. Wees voorzichtig met het druk zetten en start met schrijven. We raden aan om
Prijs €3.21
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep

Omschrijving

Warm de garneertube au bain marie op. Het is perfect normaal dat de chocolade hard is. Is dit niet het geval, dan is deze aangelegd met olie. Wanneer de chocolade mals en opgewarmd is, draai de knop los alvorens te knijpen. Wees voorzichtig met het druk zetten en start met schrijven. We raden aan om op een klein blaadje te oefenen alvorens te schrijven op een 'goed' gebakje. Dit om vlekken en dergelijke te vermijden. 

Werk jouw chocolademelk af met een bruine toets, heerlijk op slagroom. Een beetje van de chocolade garneertube in de chocolademelk spuiten, hierdoor krijgt de melk een bruine schijn. 

Reviews door andere gebruikers

  • Persoonlijk en handig

    Veel gemakkelijker om een gepersonaliseerde boodschap te schrijven met zo’n stift.

GARNEERTUBE/ CHOCOWRITER BRUIN COOK&BAKE

Art nr.34300
Warm de garneertube au bain marie op. Het is perfect normaal dat de chocolade hard is. Is dit niet het geval, dan is deze aangelegd met olie. Wanneer de chocolade mals en opgewarmd is, draai de knop los alvorens te knijpen. Wees voorzichtig met het druk zetten en start met schrijven. We raden aan om
Prijs €3.21
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit   
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
Print deze pagina

Omschrijving

Warm de garneertube au bain marie op. Het is perfect normaal dat de chocolade hard is. Is dit niet het geval, dan is deze aangelegd met olie. Wanneer de chocolade mals en opgewarmd is, draai de knop los alvorens te knijpen. Wees voorzichtig met het druk zetten en start met schrijven. We raden aan om op een klein blaadje te oefenen alvorens te schrijven op een 'goed' gebakje. Dit om vlekken en dergelijke te vermijden. 

Werk jouw chocolademelk af met een bruine toets, heerlijk op slagroom. Een beetje van de chocolade garneertube in de chocolademelk spuiten, hierdoor krijgt de melk een bruine schijn. 

Reviews door andere gebruikers

  • Persoonlijk en handig

    Veel gemakkelijker om een gepersonaliseerde boodschap te schrijven met zo’n stift.