Top of the page

Chocolade biscuit met vijgen en noten

Werkwijze

  1. Voeg de mix, water en eieren bij elkaar en klop 10 minuten met een mixer tot een glad beslag.
  2. Spray de bakvorm in met de easy bake spray.
  3. Doe het deeg in de bakvorm.
  4. Snij 2 vijgen in 3 delen en leg ze op het deeg.
  5. Voeg 75g walnoten toe aan het deeg.
  6. Bak gedurende 45 minuten op 175°C.
  7. Haal de biscuit uit de vorm en laat even afkoelen.
  8. Warm de confituur even op (zo smeert de confituur veel makkelijker).
  9. Snijd de taart door het midden en beleg 1 kant met confituur naar keuze. Vijgenconfituur is een aanrader!
  10. Leg de beide kanten weer tegen elkaar, besmeer de bovenkant met confituur en decoreer met schijfjes verse vijg en walnoten.
Smakelijk!

*met dank aan de enthousiaste @Isa Delaplace voor het recept en de foto!

Chocolade biscuit met vijgen en noten

Werkwijze

  1. Voeg de mix, water en eieren bij elkaar en klop 10 minuten met een mixer tot een glad beslag.
  2. Spray de bakvorm in met de easy bake spray.
  3. Doe het deeg in de bakvorm.
  4. Snij 2 vijgen in 3 delen en leg ze op het deeg.
  5. Voeg 75g walnoten toe aan het deeg.
  6. Bak gedurende 45 minuten op 175°C.
  7. Haal de biscuit uit de vorm en laat even afkoelen.
  8. Warm de confituur even op (zo smeert de confituur veel makkelijker).
  9. Snijd de taart door het midden en beleg 1 kant met confituur naar keuze. Vijgenconfituur is een aanrader!
  10. Leg de beide kanten weer tegen elkaar, besmeer de bovenkant met confituur en decoreer met schijfjes verse vijg en walnoten.
Smakelijk!

*met dank aan de enthousiaste @Isa Delaplace voor het recept en de foto!