Top of the page

Chocolade biscuit met aardbeien

Ingrediënten

Materiaal

Werkwijze

  1. Volg de instructies van de mix (Zie achterkant verpakking) Doe alle ingrediënten in de mixer en mix tot een egaal deeg.
  2. Vet de bakvorm in en zet de cake in de oven. 
  3. Laat de cake rusten. Snij vervolgens de taart in 2 gelijke vormen.
  4. Voeg bij een half kopje warm water + 1 à 2 lepels smaakpasta toe. Smeer met een klein borsteltje, de bovenlaag van de onderste biscuit in. (Je hoeft hier niet zuinig op te zijn en de biscuit mag best doordrengt worden met de 'smaakpasta thee'. )
  5. Snij aardbeien in schijfjes en beleg de biscuit. Je kan hier nog chocomousse of slagroom aan toevoegen met een spuitzak. We hebben de chocolade ganache aan de andere zijde gesmeerd. Je kan er ook voor kiezen om de 'smaakpasta thee' aan de onderzijde van deze biscuit te smeren ipv de ganache.
  6. Plaats de taart recht op mekaar. (De met chocolade ganache besmeerde zijde op de aardbeien)
  7. Giet de chocolade ganache over de taart en smeer de chocolade egaal uit.
  8. Zet de taart in een koele ruimte zodat de chocolade kan opstijven. 
Afwerking en decoratie 
  1. Snij aardbeitjes in gelijke delen en plaats deze in 8 of 12 gelijke delen (taartdelen) op de taart in een cirkel.
  2. Plaats hierbij afwisselend koekjes, chocolade,...
  3. Strooi mini choco’s, hagelslag, chocolade schaafsel,... erover.
  4. Nog een toefje slagroom.
Smakelijk!

Chocolade biscuit met aardbeien

Ingrediënten

Materiaal

Werkwijze

  1. Volg de instructies van de mix (Zie achterkant verpakking) Doe alle ingrediënten in de mixer en mix tot een egaal deeg.
  2. Vet de bakvorm in en zet de cake in de oven. 
  3. Laat de cake rusten. Snij vervolgens de taart in 2 gelijke vormen.
  4. Voeg bij een half kopje warm water + 1 à 2 lepels smaakpasta toe. Smeer met een klein borsteltje, de bovenlaag van de onderste biscuit in. (Je hoeft hier niet zuinig op te zijn en de biscuit mag best doordrengt worden met de 'smaakpasta thee'. )
  5. Snij aardbeien in schijfjes en beleg de biscuit. Je kan hier nog chocomousse of slagroom aan toevoegen met een spuitzak. We hebben de chocolade ganache aan de andere zijde gesmeerd. Je kan er ook voor kiezen om de 'smaakpasta thee' aan de onderzijde van deze biscuit te smeren ipv de ganache.
  6. Plaats de taart recht op mekaar. (De met chocolade ganache besmeerde zijde op de aardbeien)
  7. Giet de chocolade ganache over de taart en smeer de chocolade egaal uit.
  8. Zet de taart in een koele ruimte zodat de chocolade kan opstijven. 
Afwerking en decoratie 
  1. Snij aardbeitjes in gelijke delen en plaats deze in 8 of 12 gelijke delen (taartdelen) op de taart in een cirkel.
  2. Plaats hierbij afwisselend koekjes, chocolade,...
  3. Strooi mini choco’s, hagelslag, chocolade schaafsel,... erover.
  4. Nog een toefje slagroom.
Smakelijk!