Top of the page

Brownies met karamelsnoepjes

Ingrediënten

Materiaal

Werkwijze

Aantal brownies: 12 stuks
Bereidingstijd: 10 minuten
  1. Smelt de chocoladecallets.
  2. Meng de mix, de eieren, de gesmolten boter of zonnebloemolie en de gesmolten chocolade.
  3. Zet de papieren cakevormpjes in een muffinplaat en vul ze tot de heflt met het beslag. 
  4. Leg 1 of 2 caramelsnoepjes op het browniebeslag.
  5. Vul de vormpjes verder op met het browniebeslag. 
  6. Bak de brownies gedurende +- 20 minuten op 175°C.
*Afwerken kan evt. met baking drops, geschaafde amandelen,...

Brownies met karamelsnoepjes

Ingrediënten

Materiaal

Werkwijze

Aantal brownies: 12 stuks
Bereidingstijd: 10 minuten
  1. Smelt de chocoladecallets.
  2. Meng de mix, de eieren, de gesmolten boter of zonnebloemolie en de gesmolten chocolade.
  3. Zet de papieren cakevormpjes in een muffinplaat en vul ze tot de heflt met het beslag. 
  4. Leg 1 of 2 caramelsnoepjes op het browniebeslag.
  5. Vul de vormpjes verder op met het browniebeslag. 
  6. Bak de brownies gedurende +- 20 minuten op 175°C.
*Afwerken kan evt. met baking drops, geschaafde amandelen,...