PASTABLOEM COOK&BAKE 800G

Art nr. 32267
0 beoordelingen Jouw mening is waardevol
Zelf in één handomdraai je eigen pasta maken? Voeg enkel eieren toe en kneden maar Benodigdheden voor ± 750g pasta 500g Cook & Bake pastabloem 5 eieren 1 deegrol + deegmat Bereiding De pastabloem op het werkblad uitspreiden en er één voor één de eieren onder mengen. Een samenhangend deeg maken door


Beperkte voorraad Op voorraad
Prijs
€ 2,79
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Zelf in één handomdraai je eigen pasta maken?

Voeg enkel eieren toe en kneden maar

Benodigdheden voor ± 750g pasta

  • 500g Cook & Bake pastabloem
  • 5 eieren
  • 1 deegrol + deegmat

Bereiding

De pastabloem op het werkblad uitspreiden en er één voor één de eieren onder mengen. Een samenhangend deeg maken door er eventueel, indien nodig, een klein beetje water aan toe te voegen. Kneden gedurende 10-15 minuten tot het deeg stevig en elastisch is. Indien het té hard kleeft, er wat extra bloem aan toevoegen. Het deeg bedekken met een plastiek en minstens 30 minuten laten rusten.

Afwerking met een pastamachine: Het deeg rollen en door de pastamachine halen. Beginnen met de “dikste” stand en haal het deeg er herhaaldelijk door tot en met de “dunste” stand. Geen stand overslaan, anders scheurt het deeg. Afwerking met de hand: Het deeg verdelen in porties van ± 60 g. Uitrollen tot een rechthoekig vel deeg tot wanneer de gewenste dikte bereikt is. Vervolgens de vorm kiezen die hoort bij de pasta die je verkiest. De pasta onmiddellijk koken in gezouten water. 

Ingrediënten

Harde tarwebloem.


Reviews
Er zijn nog geen beoordelingen.

Volg ons op de sociale media van Cook & Bake

 Deel jouw verhaal met ons #thuisbakkenmetcookandbake #cookandbake

Image title  Image title
    Laden
    Laden