MENGELING VOOR CRUNCHY CROUSTY BROOD COOK&BAKE 2KG

Art nr.44422
Mengeling voor crunchy crousty brood 2kg Thuisbakken was nog nooit zo leuk! Bakken met een traditionele oven Zorg dat alle grondstoffen op kamertemperatuur (22°C) zijn en weeg alles goed af. Doe alle grondstoffen in een beslagkom of deegkneedtoestel. Kneed krachtig met de hand (15 à 20 min.) of met
Prijs €7.81
incl. BTW
Op voorraad
  • Echte bakkerskwaliteit 
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep

Omschrijving

Mengeling voor crunchy crousty brood 2kg

Thuisbakken was nog nooit zo leuk!

Bakken met een traditionele oven

  • Zorg dat alle grondstoffen op kamertemperatuur (22°C) zijn en weeg alles goed af. Doe alle grondstoffen in een beslagkom of deegkneedtoestel.
  • Kneed krachtig met de hand (15 à 20 min.) of met de deegkneder tot een soepel, stevig deeg.
  • Dek het deeg bij voorkeur af met huishoudfolie en laat het op een warme plek (30°C) ca. 35 minuten rijzen.
  • Duw het deeg plat om de luchtbellen te verwijderen en vorm het gewenste model.
  • Laat het nu opnieuw 40 tot 60 minuten rijzen onder huishoudfolie.
  • Bak het brood in een voorverwarmde oven gedurende ca. 40 minuten bij 210°C.
  • Afwerking naar keuze.

Tips

  • De sluiting van het deeg aan de onderkant leggen in de vorm.
  • Bij het gebruik van cocotte (gietijzeren pan) uw brood uit de pan halen na 30 minuten bakken, verder bakken op rooster voor 15 minuten aan dezelfde temperaturen.
  • Indien het brood te donker wordt kan je altijd een stukje aluminiumfolie opleggen voor de rest van de baktijd.
  • Baktijden kunnen afhankelijk van de oven licht. variëren.

Bakken met een broodmachine

Weeg alle grondstoffen goed af. Doe eerst het water (op kamertemperatuur 22°C) en het zout in de kuip van de broodmachine. Voeg daarna de bloem, de vetstof of Cook&Bake broodverbeteraar, eventueel de Cook&Bake bloemversterker en tenslotte de gist toe. Start een programma van ca.2 à 4 uur. Tip: Deksel van de broodmachine niet openen tijdens het bakproces om inval van het brood te vermijden. 

Ingrediënten 

Tarwe, meergranenmix: rogge, zonnebloempitten, bruin lijnzaad, pompoenpitten, gierst, maïs, tarwezuurdesempoeder, meelverbetermiddel: E300, E920, moutmeel, enzymen, emulgator: E322, E471, E472e, E482, sojabloem, dextrose, plantaardige olie, verdikkingsmiddel: E412, gebrande suikerstroop. Kan sporen van noten en zaden bevatten. 


Reviews door andere gebruikers

  • Heerlijk brood

    Smaakt heel erg lekker en crunzy

MENGELING VOOR CRUNCHY CROUSTY BROOD COOK&BAKE 2KG

Art nr.44422
Mengeling voor crunchy crousty brood 2kg Thuisbakken was nog nooit zo leuk! Bakken met een traditionele oven Zorg dat alle grondstoffen op kamertemperatuur (22°C) zijn en weeg alles goed af. Doe alle grondstoffen in een beslagkom of deegkneedtoestel. Kneed krachtig met de hand (15 à 20 min.) of met
Prijs €7.81
incl. BTW
Op voorraad
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
Print deze pagina

Omschrijving

Mengeling voor crunchy crousty brood 2kg

Thuisbakken was nog nooit zo leuk!

Bakken met een traditionele oven

  • Zorg dat alle grondstoffen op kamertemperatuur (22°C) zijn en weeg alles goed af. Doe alle grondstoffen in een beslagkom of deegkneedtoestel.
  • Kneed krachtig met de hand (15 à 20 min.) of met de deegkneder tot een soepel, stevig deeg.
  • Dek het deeg bij voorkeur af met huishoudfolie en laat het op een warme plek (30°C) ca. 35 minuten rijzen.
  • Duw het deeg plat om de luchtbellen te verwijderen en vorm het gewenste model.
  • Laat het nu opnieuw 40 tot 60 minuten rijzen onder huishoudfolie.
  • Bak het brood in een voorverwarmde oven gedurende ca. 40 minuten bij 210°C.
  • Afwerking naar keuze.

Tips

  • De sluiting van het deeg aan de onderkant leggen in de vorm.
  • Bij het gebruik van cocotte (gietijzeren pan) uw brood uit de pan halen na 30 minuten bakken, verder bakken op rooster voor 15 minuten aan dezelfde temperaturen.
  • Indien het brood te donker wordt kan je altijd een stukje aluminiumfolie opleggen voor de rest van de baktijd.
  • Baktijden kunnen afhankelijk van de oven licht. variëren.

Bakken met een broodmachine

Weeg alle grondstoffen goed af. Doe eerst het water (op kamertemperatuur 22°C) en het zout in de kuip van de broodmachine. Voeg daarna de bloem, de vetstof of Cook&Bake broodverbeteraar, eventueel de Cook&Bake bloemversterker en tenslotte de gist toe. Start een programma van ca.2 à 4 uur. Tip: Deksel van de broodmachine niet openen tijdens het bakproces om inval van het brood te vermijden. 

Ingrediënten 

Tarwe, meergranenmix: rogge, zonnebloempitten, bruin lijnzaad, pompoenpitten, gierst, maïs, tarwezuurdesempoeder, meelverbetermiddel: E300, E920, moutmeel, enzymen, emulgator: E322, E471, E472e, E482, sojabloem, dextrose, plantaardige olie, verdikkingsmiddel: E412, gebrande suikerstroop. Kan sporen van noten en zaden bevatten. 


Reviews door andere gebruikers

  • Heerlijk brood

    Smaakt heel erg lekker en crunzy