MENGELING VOOR CRUNCHY CROUSTY BROOD COOK&BAKE 2KG

Art nr. 44422

Image titleGratis levering vanaf €45


Mengeling voor crunchy crousty brood 2kg Bakken met een traditionele oven Zorg dat alle grondstoffen op kamertemperatuur (22°C) zijn en weeg alles goed af. Doe alle grondstoffen in een beslagkom of deegkneedtoestel. Kneed krachtig met de hand (15 à 20 min.) of met de deegkneder tot een soepel,
Geen voorraad Beperkte voorraad Op voorraad
Prijs
€ 5,31
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Mengeling voor crunchy crousty brood 2kg

Image title

Bakken met een traditionele oven

Zorg dat alle grondstoffen op kamertemperatuur (22°C) zijn en weeg alles goed af. Doe alle grondstoffen in een beslagkom of deegkneedtoestel. Kneed krachtig met de hand (15 à 20 min.) of met de deegkneder tot een soepel, stevig deeg. Dek het deeg bij voorkeur af met huishoudfolie en laat het op een warme plek (30°C) ca. 35 minuten rijzen. Kneed het deeg nog een keer goed door tot het droog en soepel aanvoelt en vorm het gewenste model. Laat het nu ca. 60 minuten rijzen, opnieuw bedekt met huishoudfolie. Bak het brood in een voorverwarmde oven gedurende ca. 35 minuten bij 210°C.

Bakken met een broodmachine

Weeg alle grondstoffen goed af. Doe eerst het water (op kamertemperatuur 22°C) en het zout in de kuip van de broodmachine. Voeg daarna de bloem, de vetstof of Cook&Bake broodverbeteraar, eventueel de Cook&Bake bloemversterker en tenslotte de gist toe. Start een programma van ca.2 à 4 uur. Tip: Deksel van de broodmachine niet openen tijdens het bakproces om inval van het brood te vermijden. 

Ingrediënten 

Tarwe, meergranenmix: rogge, zonnebloempitten, bruin lijnzaad, pompoenpitten, gierst, maïs, tarwezuurdesempoeder, meelverbetermiddel: E300, E920, moutmeel, enzymen, emulgator: E322, E471, E472e, E482, sojabloem, dextrose, plantaardige olie, verdikkingsmiddel: E412, gebrande suikerstroop. Kan sporen van noten en zaden bevatten. 


    Laden
    Laden