PIZZABLOEM COOK&BAKE 800G

Art nr.32265
Zelf pizzadeeg maken hoeft niet langer moeilijk te zijn! Met onze pizzabloem maak je in een mum van tijd je eigen pizza. Benodigdheden voor 1 pizza (voor 1 persoon) 100g - 200g pizzabloem Cook & Bake   50ml water   10g verse gist of 5g droge gist 1 eetlepel olijfolie Bereiding Meng alle ingrediënten
Voorgestelde retailprijs €4.73
Retailkorting 10%
Prijs €4.25
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
Recept voor jou
op iedere verpakking
Vier keer bakken
éénmaal betalen
Snel, makkelijk
en tijdbesparend

Omschrijving

Zelf pizzadeeg maken hoeft niet langer moeilijk te zijn!

Met onze pizzabloem maak je in een mum van tijd je eigen pizza.

Benodigdheden voor 1 pizza (voor 1 persoon)

  • 100g - 200g pizzabloem Cook & Bake  
  • 50ml water  
  • 10g verse gist of 5g droge gist
  • 1 eetlepel olijfolie

Bereiding

  • Meng alle ingrediënten tot een stevig deeg.
  • Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 20 minuten rusten.
  • Kneed het deeg en rol het uit tot de gewenste dikte.
  • Bestrijk met een laagje tomatensaus en garneer de pizza naar keuze.
  • Bak in een voorverwarmde oven van 220°C gedurende 15 à 20 minuten.

Tips

  • Het deeg kan perfect uren op voorhand gemaakt worden.
  • Weeg het deeg af en bol deze vast en rond op. Plaats het deeg afgedekt met folie in de koelkast.
  • Rol het deeg uit in rijstgriesmeel voor een krokant korstje.
  • Voor een calzone pizza: Garneer één helft van de bodem en vouw deze dicht.
  • Baktijden kunnen afhankelijk van de oven licht variëren.

Ingrediënten

Tarwebloem, E471, E300, enzymen (tarwe), tarwemoutbloem.

Kan sporen van noten en zaden bevatten. 

Bewaring

Droog en koel bewaren. Na openen de zak goed sluiten.

Inspiratie

Authentieke Italiaanse pizza, BakVrienden bakboek
Pizza 4 seizoenen
Pepperoni pizza pumpkins


Reviews door andere gebruikers

  • het was lekker

    In het recept staat 100g per persoon. Voor mij vond ik dat wat dun dus heb 200g gebruikt. Extra gekruid met oregano!! Heeeel lekker! Met die bloem kan je dus ook hele lekkere focacciabrood maken! :-P De beste op de BBQ!!
  • Délicieux et croustillant

    Meilleure farine à pizza, parfaite pour faire une fine croûte croustillante!
  • Jum

    Krokant en luchtig deeg, elke keer weer!

PIZZABLOEM COOK&BAKE 800G

Art nr.32265
Zelf pizzadeeg maken hoeft niet langer moeilijk te zijn! Met onze pizzabloem maak je in een mum van tijd je eigen pizza. Benodigdheden voor 1 pizza (voor 1 persoon) 100g - 200g pizzabloem Cook & Bake   50ml water   10g verse gist of 5g droge gist 1 eetlepel olijfolie Bereiding Meng alle ingrediënten
Voorgestelde retailprijs €4.73
Retailkorting 10%
Prijs €4.25
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit   
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
Print deze pagina
Recept voor jou
op iedere verpakking
Vier keer bakken
éénmaal betalen
Snel, makkelijk
en tijdbesparend

Omschrijving

Zelf pizzadeeg maken hoeft niet langer moeilijk te zijn!

Met onze pizzabloem maak je in een mum van tijd je eigen pizza.

Benodigdheden voor 1 pizza (voor 1 persoon)

  • 100g - 200g pizzabloem Cook & Bake  
  • 50ml water  
  • 10g verse gist of 5g droge gist
  • 1 eetlepel olijfolie

Bereiding

  • Meng alle ingrediënten tot een stevig deeg.
  • Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 20 minuten rusten.
  • Kneed het deeg en rol het uit tot de gewenste dikte.
  • Bestrijk met een laagje tomatensaus en garneer de pizza naar keuze.
  • Bak in een voorverwarmde oven van 220°C gedurende 15 à 20 minuten.

Tips

  • Het deeg kan perfect uren op voorhand gemaakt worden.
  • Weeg het deeg af en bol deze vast en rond op. Plaats het deeg afgedekt met folie in de koelkast.
  • Rol het deeg uit in rijstgriesmeel voor een krokant korstje.
  • Voor een calzone pizza: Garneer één helft van de bodem en vouw deze dicht.
  • Baktijden kunnen afhankelijk van de oven licht variëren.

Ingrediënten

Tarwebloem, E471, E300, enzymen (tarwe), tarwemoutbloem.

Kan sporen van noten en zaden bevatten. 

Bewaring

Droog en koel bewaren. Na openen de zak goed sluiten.

Inspiratie

Authentieke Italiaanse pizza, BakVrienden bakboek
Pizza 4 seizoenen
Pepperoni pizza pumpkins


Reviews door andere gebruikers

  • het was lekker

    In het recept staat 100g per persoon. Voor mij vond ik dat wat dun dus heb 200g gebruikt. Extra gekruid met oregano!! Heeeel lekker! Met die bloem kan je dus ook hele lekkere focacciabrood maken! :-P De beste op de BBQ!!
  • Délicieux et croustillant

    Meilleure farine à pizza, parfaite pour faire une fine croûte croustillante!
  • Jum

    Krokant en luchtig deeg, elke keer weer!