PIZZABLOEM COOK&BAKE 800G
Item nr. 32265
Zelf pizzadeeg maken hoeft niet langer complex of onmogelijke te zijn! Met onze pizzabloem maak je in een mum van tijd je eigen pizza. Benodigdheden voor 1 pizza (voor 1 persoon) 100g - 200g pizzabloem Cook & Bake 50ml water 10g verse gist of 5g droge gist 1 eetlepel olijfolie Bereiding Meng all
Prijs €4.73
incl. BTW
Direct leverbaar
- Echte bakkerskwaliteit
- Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
- Belgisch kwaliteitsmerk
- 9.1 / 10 klantentevredenheid
- Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
Recept voor jou
op iedere verpakking
op iedere verpakking
Vier keer bakken
éénmaal betalen
éénmaal betalen
Snel, makkelijk
en tijdbesparend
en tijdbesparend
Omschrijving
Zelf pizzadeeg maken hoeft niet langer complex of onmogelijke te zijn!
Met onze pizzabloem maak je in een mum van tijd je eigen pizza.
Benodigdheden voor 1 pizza (voor 1 persoon)
- 100g - 200g pizzabloem Cook & Bake
- 50ml water
- 10g verse gist of 5g droge gist
- 1 eetlepel olijfolie
Bereiding
- Meng alle ingrediënten tot een stevig deeg.
- Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 20 minuten rusten.
- Kneed het deeg en rol het uit tot de gewenste dikte.
- Bestrijk met een laagje tomatensaus en garneer de pizza naar keuze.
- Bak in een voorverwarmde oven van 220°C gedurende 15 à 20 minuten.
Tips
- Het deeg kan perfect uren op voorhand gemaakt worden.
- Weeg het deeg af en bol deze vast en rond op. Plaats het deeg afgedekt met folie in de koelkast.
- Rol het deeg uit in rijstgriesmeel voor een krokant korstje.
- Voor een calzone pizza: Garneer één helft van de bodem en vouw deze dicht.
- Baktijden kunnen afhankelijk van de oven licht variëren.
Ingrediënten
Tarwebloem, E471, E300, enzymen (tarwe), tarwemoutbloem.
Kan sporen van noten en zaden bevatten.
Bewaring
Droog en koel bewaren. Na openen de zak goed sluiten.
Inspiratie
Authentieke Italiaanse pizza, BakVrienden bakboekPizza 4 seizoenen
Pepperoni pizza pumpkins
Specificaties
- Gewicht
- 800 gram
Reviews door andere gebruikers
het was lekker
In het recept staat 100g per persoon. Voor mij vond ik dat wat dun dus heb 200g gebruikt. Extra gekruid met oregano!! Heeeel lekker! Met die bloem kan je dus ook hele lekkere focacciabrood maken! :-P De beste op de BBQ!!Délicieux et croustillant
Meilleure farine à pizza, parfaite pour faire une fine croûte croustillante!Jum
Krokant en luchtig deeg, elke keer weer!
PIZZABLOEM COOK&BAKE 800G
Item nr. 32265
Zelf pizzadeeg maken hoeft niet langer complex of onmogelijke te zijn! Met onze pizzabloem maak je in een mum van tijd je eigen pizza. Benodigdheden voor 1 pizza (voor 1 persoon) 100g - 200g pizzabloem Cook & Bake 50ml water 10g verse gist of 5g droge gist 1 eetlepel olijfolie Bereiding Meng all
Prijs €4.73
incl. BTW
Direct leverbaar
- Echte bakkerskwaliteit
- Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
- Belgisch kwaliteitsmerk
- 9.1 / 10 klantentevredenheid
- Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
Recept voor jou
op iedere verpakking
op iedere verpakking
Vier keer bakken
éénmaal betalen
éénmaal betalen
Snel, makkelijk
en tijdbesparend
en tijdbesparend
Omschrijving
Zelf pizzadeeg maken hoeft niet langer complex of onmogelijke te zijn!
Met onze pizzabloem maak je in een mum van tijd je eigen pizza.
Benodigdheden voor 1 pizza (voor 1 persoon)
- 100g - 200g pizzabloem Cook & Bake
- 50ml water
- 10g verse gist of 5g droge gist
- 1 eetlepel olijfolie
Bereiding
- Meng alle ingrediënten tot een stevig deeg.
- Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 20 minuten rusten.
- Kneed het deeg en rol het uit tot de gewenste dikte.
- Bestrijk met een laagje tomatensaus en garneer de pizza naar keuze.
- Bak in een voorverwarmde oven van 220°C gedurende 15 à 20 minuten.
Tips
- Het deeg kan perfect uren op voorhand gemaakt worden.
- Weeg het deeg af en bol deze vast en rond op. Plaats het deeg afgedekt met folie in de koelkast.
- Rol het deeg uit in rijstgriesmeel voor een krokant korstje.
- Voor een calzone pizza: Garneer één helft van de bodem en vouw deze dicht.
- Baktijden kunnen afhankelijk van de oven licht variëren.
Ingrediënten
Tarwebloem, E471, E300, enzymen (tarwe), tarwemoutbloem.
Kan sporen van noten en zaden bevatten.
Bewaring
Droog en koel bewaren. Na openen de zak goed sluiten.
Inspiratie
Authentieke Italiaanse pizza, BakVrienden bakboekPizza 4 seizoenen
Pepperoni pizza pumpkins
Specificaties
- Gewicht
- 800 gram
Reviews door andere gebruikers
het was lekker
In het recept staat 100g per persoon. Voor mij vond ik dat wat dun dus heb 200g gebruikt. Extra gekruid met oregano!! Heeeel lekker! Met die bloem kan je dus ook hele lekkere focacciabrood maken! :-P De beste op de BBQ!!Délicieux et croustillant
Meilleure farine à pizza, parfaite pour faire une fine croûte croustillante!Jum
Krokant en luchtig deeg, elke keer weer!