MENGELING VOOR CROUSTY FOREST BROOD COOK&BAKE 2KG

Art nr.44423
Crousty Forest brood brengt het beste van granen op jouw tafel. Bakken met een traditionele oven Zorg dat alle grondstoffen op kamertemperatuur (22°C) zijn en weeg alles goed af. Doe alle grondstoffen in een beslagkom of deegkneedtoestel. Kneed krachtig met de hand (15 à 20 min.) of met de deegknede
Prijs €6.99
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep

Omschrijving

Crousty Forest brood brengt het beste van granen op jouw tafel.

Bakken met een traditionele oven


Zorg dat alle grondstoffen op kamertemperatuur (22°C) zijn en weeg alles goed af. Doe alle grondstoffen in een beslagkom of deegkneedtoestel. Kneed krachtig met de hand (15 à 20 min.) of met de deegkneder tot een soepel, stevig deeg. Dek het deeg bij voorkeur af met huishoudfolie en laat het op een warme plek (30°C) ca. 35 minuten rijzen. Kneed het deeg nog een keer goed door tot het droog en soepel aanvoelt en vorm het gewenste model. Laat het nu ca. 60 minuten rijzen, opnieuw bedekt met huishoudfolie. Bak het brood in een voorverwarmde oven gedurende ca. 35 minuten bij 210°C.

Bakken met een broodmachine

Weeg alle grondstoffen goed af. Doe eerst het water (op kamertemperatuur 22°C) en het zout in de kuip van de broodmachine. Voeg daarna de bloem, de vetstof of Cook&Bake broodverbeteraar, eventueel de Cook&Bake bloemversterker en tenslotte de gist toe. Start een programma van ca.2 à 4 uur. Tip: Deksel van de broodmachine niet openen tijdens het bakproces om inval van het brood te vermijden. 

Ingrediënten 

Tarwe, meergranenmix: soja, zonnebloempitten, rogge, gierst, haver, maïs, geroosterde mout (gerst en tarwe), meelverbetermiddel: E300, E920, moutmeel, enzymen, emulgator: E322, E471, E472e, E482, sojabloem, dextrose, plantaardige olie, verdikkingsmiddel: E412.
Kan sporen van noten en zaden bevatten. 

Reviews door andere gebruikers

  • Tasty

    Ik kies voor zwarte woud om extra smaak aan mijn brood toe te voegen.

MENGELING VOOR CROUSTY FOREST BROOD COOK&BAKE 2KG

Art nr.44423
Crousty Forest brood brengt het beste van granen op jouw tafel. Bakken met een traditionele oven Zorg dat alle grondstoffen op kamertemperatuur (22°C) zijn en weeg alles goed af. Doe alle grondstoffen in een beslagkom of deegkneedtoestel. Kneed krachtig met de hand (15 à 20 min.) of met de deegknede
Prijs €6.99
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
Print deze pagina

Omschrijving

Crousty Forest brood brengt het beste van granen op jouw tafel.

Bakken met een traditionele oven


Zorg dat alle grondstoffen op kamertemperatuur (22°C) zijn en weeg alles goed af. Doe alle grondstoffen in een beslagkom of deegkneedtoestel. Kneed krachtig met de hand (15 à 20 min.) of met de deegkneder tot een soepel, stevig deeg. Dek het deeg bij voorkeur af met huishoudfolie en laat het op een warme plek (30°C) ca. 35 minuten rijzen. Kneed het deeg nog een keer goed door tot het droog en soepel aanvoelt en vorm het gewenste model. Laat het nu ca. 60 minuten rijzen, opnieuw bedekt met huishoudfolie. Bak het brood in een voorverwarmde oven gedurende ca. 35 minuten bij 210°C.

Bakken met een broodmachine

Weeg alle grondstoffen goed af. Doe eerst het water (op kamertemperatuur 22°C) en het zout in de kuip van de broodmachine. Voeg daarna de bloem, de vetstof of Cook&Bake broodverbeteraar, eventueel de Cook&Bake bloemversterker en tenslotte de gist toe. Start een programma van ca.2 à 4 uur. Tip: Deksel van de broodmachine niet openen tijdens het bakproces om inval van het brood te vermijden. 

Ingrediënten 

Tarwe, meergranenmix: soja, zonnebloempitten, rogge, gierst, haver, maïs, geroosterde mout (gerst en tarwe), meelverbetermiddel: E300, E920, moutmeel, enzymen, emulgator: E322, E471, E472e, E482, sojabloem, dextrose, plantaardige olie, verdikkingsmiddel: E412.
Kan sporen van noten en zaden bevatten. 

Reviews door andere gebruikers

  • Tasty

    Ik kies voor zwarte woud om extra smaak aan mijn brood toe te voegen.

HIERAAN AL GEDACHT? ANDERE THUISBAKKERS KOCHTEN OOK: