Paginabegin

MENGELING VOOR CROUSTY CRISPY BROOD COOK&BAKE 2KG

Item nr. 44422
Mengeling voor crousty crispy brood 2kg Bak een brood van 500g met een traditionele oven Zorg dat alle grondstoffen op kamertemperatuur (22°C) zijn en weeg alles goed af. Doe alle grondstoffen in een beslagkom of deegkneedtoestel. Kneed krachtig met de hand (15 à 20 min.) of met de deegkneder tot ee
Prijs €7.21
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
Recept voor jou
op iedere verpakking
Twee keer bakken
éénmaal betalen
Snel, makkelijk
en tijdbesparend

Omschrijving

Mengeling voor crousty crispy brood 2kg

Bak een brood van 500g met een traditionele oven

  • Zorg dat alle grondstoffen op kamertemperatuur (22°C) zijn en weeg alles goed af. Doe alle grondstoffen in een beslagkom of deegkneedtoestel.

  • Kneed krachtig met de hand (15 à 20 min.) of met de deegkneder tot een soepel, stevig deeg.
  • Dek het deeg bij voorkeur af met huishoudfolie en laat het op een warme plek (30°C) ca. 35 minuten rijzen. 
  • Duw het deeg plat om de luchtbellen te verwijderen en vorm het gewenste model.
  • Laat het nu opnieuw 40 tot 60 minuten rijzen onder huishoudfolie.
  • Bak het brood in een voorverwarmde oven gedurende ca. 40 minuten bij 210°C.
  • Afwerking naar keuze.

Tips

  • De sluiting van het deeg aan de onderkant leggen in de vorm.
  • Bij het gebruik van cocotte (gietijzeren pan) je brood uit de pan halen na 30 minuten bakken, verder bakken op rooster voor 15 minuten aan dezelfde temperaturen.
  • Indien het brood te donker wordt, kan je altijd een stukje aluminiumfolie opleggen voor de rest van de baktijd.
Baktijden kunnen afhankelijk van de oven licht variëren. 

Bakken met een broodmachine (500g)

Weeg alle grondstoffen goed af. Doe eerst het water (op kamertemperatuur 22°C) en het zout in de kuip van de broodmachine. Voeg daarna de bloem, de vetstof of Cook&Bake broodverbeteraar, eventueel de Cook&Bake bloemversterker en tenslotte de gist toe. Start een programma van ca.2 à 4 uur. Tip: Deksel van de broodmachine niet openen tijdens het bakproces om inval van het brood te vermijden. 

Ingrediënten 

Tarwe, meergranenmix: rogge, zonnebloempitten, bruin lijnzaad, pompoenpitten, gierst, maïs, tarwezuurdesempoeder, meelverbetermiddel: E300, E920, moutmeel, enzymen, emulgator: E322, E471, E472e, E482, sojabloem, dextrose, plantaardige olie, verdikkingsmiddel: E412, gebrande suikerstroop. Kan sporen van noten en zaden bevatten. 


Specificaties

Gewicht
2kg

Reviews door andere gebruikers

  • Heerlijk brood

    Smaakt heel erg lekker en crunzy

MENGELING VOOR CROUSTY CRISPY BROOD COOK&BAKE 2KG

Item nr. 44422
Mengeling voor crousty crispy brood 2kg Bak een brood van 500g met een traditionele oven Zorg dat alle grondstoffen op kamertemperatuur (22°C) zijn en weeg alles goed af. Doe alle grondstoffen in een beslagkom of deegkneedtoestel. Kneed krachtig met de hand (15 à 20 min.) of met de deegkneder tot ee
Prijs €7.21
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
Print deze pagina
Recept voor jou
op iedere verpakking
Vier keer bakken
éénmaal betalen
Snel, makkelijk
en tijdbesparend

Omschrijving

Mengeling voor crousty crispy brood 2kg

Bak een brood van 500g met een traditionele oven

  • Zorg dat alle grondstoffen op kamertemperatuur (22°C) zijn en weeg alles goed af. Doe alle grondstoffen in een beslagkom of deegkneedtoestel.

  • Kneed krachtig met de hand (15 à 20 min.) of met de deegkneder tot een soepel, stevig deeg.
  • Dek het deeg bij voorkeur af met huishoudfolie en laat het op een warme plek (30°C) ca. 35 minuten rijzen. 
  • Duw het deeg plat om de luchtbellen te verwijderen en vorm het gewenste model.
  • Laat het nu opnieuw 40 tot 60 minuten rijzen onder huishoudfolie.
  • Bak het brood in een voorverwarmde oven gedurende ca. 40 minuten bij 210°C.
  • Afwerking naar keuze.

Tips

  • De sluiting van het deeg aan de onderkant leggen in de vorm.
  • Bij het gebruik van cocotte (gietijzeren pan) je brood uit de pan halen na 30 minuten bakken, verder bakken op rooster voor 15 minuten aan dezelfde temperaturen.
  • Indien het brood te donker wordt, kan je altijd een stukje aluminiumfolie opleggen voor de rest van de baktijd.
Baktijden kunnen afhankelijk van de oven licht variëren. 

Bakken met een broodmachine (500g)

Weeg alle grondstoffen goed af. Doe eerst het water (op kamertemperatuur 22°C) en het zout in de kuip van de broodmachine. Voeg daarna de bloem, de vetstof of Cook&Bake broodverbeteraar, eventueel de Cook&Bake bloemversterker en tenslotte de gist toe. Start een programma van ca.2 à 4 uur. Tip: Deksel van de broodmachine niet openen tijdens het bakproces om inval van het brood te vermijden. 

Ingrediënten 

Tarwe, meergranenmix: rogge, zonnebloempitten, bruin lijnzaad, pompoenpitten, gierst, maïs, tarwezuurdesempoeder, meelverbetermiddel: E300, E920, moutmeel, enzymen, emulgator: E322, E471, E472e, E482, sojabloem, dextrose, plantaardige olie, verdikkingsmiddel: E412, gebrande suikerstroop. Kan sporen van noten en zaden bevatten. 


Specificaties

Gewicht
2kg

Reviews door andere gebruikers

  • Heerlijk brood

    Smaakt heel erg lekker en crunzy

HIERAAN AL GEDACHT? ANDERE THUISBAKKERS KOCHTEN OOK: