MENGELING VOOR CROUSTY AZTECA BROOD COOK&BAKE 2KG

- Echte bakkerskwaliteit
- Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
- Belgisch kwaliteitsmerk
- 9.1 / 10 klantentevredenheid
- Officiële partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
Omschrijving
Mengeling maya/alpenbrood wordt
mengeling voor Crousty Azteka brood
Een traditional die altijd in de smaak valt.
Bakken met een traditionele oven
Zorg dat alle grondstoffen op kamertemperatuur (22°C) zijn en weeg alles goed af. Doe alle grondstoffen in een beslagkom of deegkneedtoestel. Kneed krachtig met de hand (15 à 20 min.) of met de deegkneder tot een soepel, stevig deeg. Dek het deeg bij voorkeur af met huishoudfolie en laat het op een warme plek (30°C) ca. 35 minuten rijzen. Kneed het deeg nog een keer goed door tot het droog en soepel aanvoelt en vorm het gewenste model. Laat het nu ca. 60 minuten rijzen, opnieuw bedekt met huishoudfolie. Bak het brood in een voorverwarmde oven gedurende ca. 35 minuten bij 210°C.
Bakken met een broodmachine
Weeg alle grondstoffen goed af. Doe eerst het water (op kamertemperatuur 22°C) en het zout in de kuip van de broodmachine. Voeg daarna de bloem, de vetstof of Cook&Bake broodverbeteraar, eventueel de Cook&Bake bloemversterker en tenslotte de gist toe. Start een programma van ca.2 à 4 uur. Tip: Deksel van de broodmachine niet openen tijdens het bakproces om inval van het brood te vermijden.
Ingrédients:
Tarwe, meergranenmix: zonnebloempitten, bruin lijnzaad, sesamzaad, soja, tarwezuurdesempoeder, meelverbetermiddel: E300, E920, moutmeel, enzymen, emulgator: E322, E471, E472e, E482, sojabloem, dextrose, plantaardige olie, verdikkingsmiddel: E412. Kan sporen van noten en zaden bevatten.
Reviews door andere gebruikers
Goed
Erg lekker brood geworden!

MENGELING VOOR CROUSTY AZTECA BROOD COOK&BAKE 2KG
- Echte bakkerskwaliteit
- Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
- Belgisch kwaliteitsmerk
- 9.1 / 10 klantentevredenheid
- Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
Omschrijving
Mengeling maya/alpenbrood wordt
mengeling voor Crousty Azteka brood
Een traditional die altijd in de smaak valt.
Bakken met een traditionele oven
Zorg dat alle grondstoffen op kamertemperatuur (22°C) zijn en weeg alles goed af. Doe alle grondstoffen in een beslagkom of deegkneedtoestel. Kneed krachtig met de hand (15 à 20 min.) of met de deegkneder tot een soepel, stevig deeg. Dek het deeg bij voorkeur af met huishoudfolie en laat het op een warme plek (30°C) ca. 35 minuten rijzen. Kneed het deeg nog een keer goed door tot het droog en soepel aanvoelt en vorm het gewenste model. Laat het nu ca. 60 minuten rijzen, opnieuw bedekt met huishoudfolie. Bak het brood in een voorverwarmde oven gedurende ca. 35 minuten bij 210°C.
Bakken met een broodmachine
Weeg alle grondstoffen goed af. Doe eerst het water (op kamertemperatuur 22°C) en het zout in de kuip van de broodmachine. Voeg daarna de bloem, de vetstof of Cook&Bake broodverbeteraar, eventueel de Cook&Bake bloemversterker en tenslotte de gist toe. Start een programma van ca.2 à 4 uur. Tip: Deksel van de broodmachine niet openen tijdens het bakproces om inval van het brood te vermijden.
Ingrédients:
Tarwe, meergranenmix: zonnebloempitten, bruin lijnzaad, sesamzaad, soja, tarwezuurdesempoeder, meelverbetermiddel: E300, E920, moutmeel, enzymen, emulgator: E322, E471, E472e, E482, sojabloem, dextrose, plantaardige olie, verdikkingsmiddel: E412. Kan sporen van noten en zaden bevatten.
Reviews door andere gebruikers
Goed
Erg lekker brood geworden!