BLOEM VOOR DONKER WOUDBROOD COOK&BAKE 2KG

Art nr. 32412
0 beoordelingen Jouw mening is waardevol
Voor heerlijke donker woudbrood dat barst van de vitaminen en mineralen. Maak zelf je brood met gist, zout, water en vetstof en haal de bakker in jou naar boven! Bakken met een traditionele oven Zorg dat alle grondstoffen op kamertemperatuur (22°C) zijn en weeg alles goed af. Doe alle grondstoffen


Beperkte voorraad Op voorraad
Prijs
€ 7,93
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Voor heerlijke donker woudbrood dat barst van de vitaminen en mineralen.


Maak zelf je brood met gist, zout, water en vetstof en haal de bakker in jou naar boven!


Image title

Bakken met een traditionele oven

Zorg dat alle grondstoffen op kamertemperatuur (22°C) zijn en weeg alles goed af. Doe alle grondstoffen in een beslagkom of deegkneedtoestel. Kneed krachtig met de hand (15 à 20 min.) of met de deegkneder tot een soepel, stevig deeg. Dek het deeg bij voorkeur af met huishoudfolie en laat het op een warme plek (30°C) ca. 35 minuten rijzen. Kneed het deeg nog een keer goed door tot het droog en soepel aanvoelt en vorm het gewenste model. Laat het nu ca. 60 minuten rijzen, opnieuw bedekt met huishoudfolie. Bak het brood in een voorverwarmde oven gedurende ca. 35 minuten bij 210°C.

Bakken met een broodmachine

Weeg alle grondstoffen goed af. Doe eerst het water (op kamertemperatuur 22°C) en het zout in de kuip van de broodmachine. Voeg daarna de bloem, de vetstof of Cook&Bake broodverbeteraar, eventueel de Cook&Bake bloemversterker en tenslotte de gist toe. Start een programma van ca.2 à 4 uur.

Tip: Deksel van de broodmachine niet openen tijdens het bakproces om inval van het brood te vermijden. 


Ingrediënten 

Tarwemeel, roggemeel, gluten, maïs, gerstemoutmeel, bruin lijnzaad, gerst, havervlokken, sezamzaad, soja, gierst, rode gierst, dextrose, tarwemoutbloem, E471, E472e, E300, enzymen.

Kan sporen van noten en zaden bevatten. 

Bewaaradvies

Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik. Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.

Reviews
Er zijn nog geen beoordelingen.

Volg ons op de sociale media van Cook & Bake

 Deel jouw verhaal met ons #thuisbakkenmetcookandbake #cookandbake

Image title  Image title
    Laden
    Laden