BLOEM VOOR BOERENWIT BROOD COOK&BAKE 2KG
Item No. 32296
Traditioneel thuisbakken met Cook & Bake Bakken met een traditionele oven Zorg dat alle grondstoffen op kamertemperatuur (22°C) zijn en weeg alles goed af. Doe alle grondstoffen in een beslagkom of deegkneedtoestel. Kneed krachtig met de hand (15 à 20 min.) of met de deegkneder tot een soepel, stevi
Prijs €4.57
incl. BTW
Direct leverbaar
- Echte bakkerskwaliteit
- Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
- Belgisch kwaliteitsmerk
- 9.1 / 10 klantentevredenheid
- Officiële partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
Omschrijving
Traditioneel thuisbakken met Cook & Bake
Bakken met een traditionele oven
Zorg dat alle grondstoffen op kamertemperatuur (22°C) zijn en weeg alles goed af. Doe alle grondstoffen in een beslagkom of deegkneedtoestel. Kneed krachtig met de hand (15 à 20 min.) of met de deegkneder tot een soepel, stevig deeg. Dek het deeg bij voorkeur af met huishoudfolie en laat het op een warme plek (30°C) 35 minuten rijzen. Kneed het deeg nog een keer goed door tot het droog en soepel aanvoelt en vorm het gewenste model. Laat het nu ± 60 minuten rijzen, opnieuw bedekt met huishoudfolie. Bak het brood in een voorverwarmde oven gedurende ± 35 minuten bij 210°C.Bakken met een broodmachine
Weeg alle grondstoffen goed af. Doe eerst het water (op kamertemperatuur 22°C) en het zout in de kuip van de broodmachine. Voeg daarna de bloem, de vetstof of Cook & Bake broodverbeteraar, eventueel de Cook & Bake bloemversterker en tenslotte de gist toe. Start een programma van ± 2 à 4 uur.Recept voor een brood van/ Recette pour un pain de: ± 800g
- Bloem/ Farine: 500g
- Verse gist/ Levure fraîche OF/OU: 10g
- Droge gist/ Levure sèche: 5g
- Zout/Sel: 8g
- Water/Eau: 280ml
- Vetstof/ Matière grasse: 10g
Pour qui le pain soit encore plus tendre; remplacez la matière grasse par l'améliorant de panification Cook & Bake.
** Voor extra volume en een krokante korst voeg 3 g Cook & Bake bloemversterker toe.
Pour amplifier le volume et avoir une croûte croquante, ajoutez Cook & Bake, le renforçateur de farine.
Ingrediënten
Tarwebloem, tarwemoutbloem, sojabloem, emulgator: E471, meelverbeteraar: E300, enzymen.Bewaaradvies
Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik. Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.*Met de Cook & Bake broodverbeteraar kunt u het brood makkelijk invriezen zonder uitdrogen of verkruimelen. Het brood blijft hierdoor veel langer vers.
Allergenen
Kan sporen bevatten van spelt, rogge, gerst, haver, sesamzaad en lupine.Specificaties
- Gewicht
- 2kg
Reviews door andere gebruikers
Topper
Ik hou van zelf brood bakken, en ik probeer graag vanalle nieuwe receptjes. Toch grijp ik geregeld terug naar een klassiek wit boerenbrood. Blijft echt een topper
BLOEM VOOR BOERENWIT BROOD COOK&BAKE 2KG
Item No. 32296
Traditioneel thuisbakken met Cook & Bake Bakken met een traditionele oven Zorg dat alle grondstoffen op kamertemperatuur (22°C) zijn en weeg alles goed af. Doe alle grondstoffen in een beslagkom of deegkneedtoestel. Kneed krachtig met de hand (15 à 20 min.) of met de deegkneder tot een soepel, stevi
Prijs €4.57
incl. BTW
Direct leverbaar
- Echte bakkerskwaliteit
- Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
- Belgisch kwaliteitsmerk
- 9.1 / 10 klantentevredenheid
- Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
Omschrijving
Traditioneel thuisbakken met Cook & Bake
Bakken met een traditionele oven
Zorg dat alle grondstoffen op kamertemperatuur (22°C) zijn en weeg alles goed af. Doe alle grondstoffen in een beslagkom of deegkneedtoestel. Kneed krachtig met de hand (15 à 20 min.) of met de deegkneder tot een soepel, stevig deeg. Dek het deeg bij voorkeur af met huishoudfolie en laat het op een warme plek (30°C) 35 minuten rijzen. Kneed het deeg nog een keer goed door tot het droog en soepel aanvoelt en vorm het gewenste model. Laat het nu ± 60 minuten rijzen, opnieuw bedekt met huishoudfolie. Bak het brood in een voorverwarmde oven gedurende ± 35 minuten bij 210°C.Bakken met een broodmachine
Weeg alle grondstoffen goed af. Doe eerst het water (op kamertemperatuur 22°C) en het zout in de kuip van de broodmachine. Voeg daarna de bloem, de vetstof of Cook & Bake broodverbeteraar, eventueel de Cook & Bake bloemversterker en tenslotte de gist toe. Start een programma van ± 2 à 4 uur.Recept voor een brood van/ Recette pour un pain de: ± 800g
- Bloem/ Farine: 500g
- Verse gist/ Levure fraîche OF/OU: 10g
- Droge gist/ Levure sèche: 5g
- Zout/Sel: 8g
- Water/Eau: 280ml
- Vetstof/ Matière grasse: 10g
Pour qui le pain soit encore plus tendre; remplacez la matière grasse par l'améliorant de panification Cook & Bake.
** Voor extra volume en een krokante korst voeg 3 g Cook & Bake bloemversterker toe.
Pour amplifier le volume et avoir une croûte croquante, ajoutez Cook & Bake, le renforçateur de farine.
Ingrediënten
Tarwebloem, tarwemoutbloem, sojabloem, emulgator: E471, meelverbeteraar: E300, enzymen.Bewaaradvies
Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik. Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.*Met de Cook & Bake broodverbeteraar kunt u het brood makkelijk invriezen zonder uitdrogen of verkruimelen. Het brood blijft hierdoor veel langer vers.
Allergenen
Kan sporen bevatten van spelt, rogge, gerst, haver, sesamzaad en lupine.Specificaties
- Gewicht
- 2kg
Reviews door andere gebruikers
Topper
Ik hou van zelf brood bakken, en ik probeer graag vanalle nieuwe receptjes. Toch grijp ik geregeld terug naar een klassiek wit boerenbrood. Blijft echt een topper
HIERAAN AL GEDACHT? ANDERE THUISBAKKERS KOCHTEN OOK:
Product set carousel