BLOEM VOOR BOERENWIT BROOD COOK&BAKE 2KG

Art nr. 32296
0 beoordelingen Jouw mening is waardevol
Traditioneel thuisbakken met Cook & Bake Bakken met een traditionele oven Zorg dat alle grondstoffen op kamertemperatuur (22°C) zijn en weeg alles goed af. Doe alle grondstoffen in een beslagkom of deegkneedtoestel. Kneed krachtig met de hand (15 à 20 min.) of met de deegkneder tot een soepel,


Beperkte voorraad Op voorraad
Prijs
€ 4,73
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Traditioneel thuisbakken met Cook & Bake

Bakken met een traditionele oven

Zorg dat alle grondstoffen op kamertemperatuur (22°C) zijn en weeg alles goed af. Doe alle grondstoffen in een beslagkom of deegkneedtoestel. Kneed krachtig met de hand (15 à 20 min.) of met de deegkneder tot een soepel, stevig deeg. Dek het deeg bij voorkeur af met huishoudfolie en laat het op een warme plek (30°C) 35 minuten rijzen. Kneed het deeg nog een keer goed door tot het droog en soepel aanvoelt en vorm het gewenste model. Laat het nu ± 60 minuten rijzen, opnieuw bedekt met huishoudfolie. Bak het brood in een voorverwarmde oven gedurende ± 35 minuten bij 210°C.

Bakken met een broodmachine

Weeg alle grondstoffen goed af. Doe eerst het water (op kamertemperatuur 22°C) en het zout in de kuip van de broodmachine. Voeg daarna de bloem, de vetstof of Cook & Bake broodverbeteraar, eventueel de Cook & Bake bloemversterker en tenslotte de gist toe. Start een programma van ± 2 à 4 uur.

Recept voor een brood van/ Recette pour un pain de: ± 800g 

  1. Bloem/ Farine: 500g
  2. Verse gist/ Levure fraîche OF/OU: 10g
  3. Droge gist/ Levure sèche: 5g
  4. Zout/Sel: 8g
  5. Water/Eau: 280ml
  6. Vetstof/ Matière grasse: 10g
Tips voor het beste broodresultaat :* Voor extra malsheid, vervang de vetstof door 10 g Cook & Bake broodverbeteraar. 
Pour qui le pain soit encore plus tendre; remplacez la matière grasse par l'améliorant de panification Cook & Bake. 

** Voor extra volume en een krokante korst voeg 
3 g Cook & Bake bloemversterker toe.
Pour amplifier le volume et avoir une croûte croquante, ajoutez Cook & Bake, le renforçateur de farine.

Ingrediënten

Tarwebloem, tarwemoutbloem, sojabloem, emulgator: E471, meelverbeteraar: E300, enzymen.

Bewaaradvies

Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik. Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.

*Met de Cook & Bake broodverbeteraar kunt u het brood makkelijk invriezen zonder uitdrogen of verkruimelen. Het brood blijft hierdoor veel langer vers.

Allergenen

Kan sporen bevatten van spelt, rogge, gerst, haver, sesamzaad en lupine.


***

Foto ingezonden door enthousiaste Cook & Baker Karolien.


Reviews
Er zijn nog geen beoordelingen.

Volg ons op de sociale media van Cook & Bake

 Deel jouw verhaal met ons #thuisbakkenmetcookandbake #cookandbake

Image title  Image title
Image titleImage title
    Laden
    Laden