BLOEM VOOR SPELTBROOD MET TARWE COOK&BAKE 2KG

Art nr.32416
Voor een heerlijk speltbrood met tarwe. Maak ook lekkere wafels, pannenkoeken en koekjes met deze bloem. Bakken met een traditionele oven Zorg dat alle grondstoffen op kamertemperatuur (22°C) zijn en weeg alles goed af. Doe alle grondstoffen in een beslagkom of deegkneedtoestel. Kneed krachtig met d
Prijs €6.69
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep

Omschrijving

Voor een heerlijk speltbrood met tarwe.

Maak ook lekkere wafels, pannenkoeken en koekjes met deze bloem.

Bakken met een traditionele oven

Zorg dat alle grondstoffen op kamertemperatuur (22°C) zijn en weeg alles goed af. Doe alle grondstoffen in een beslagkom of deegkneedtoestel. Kneed krachtig met de hand (15 à 20 min.) of met de deegkneder tot een soepel, stevig deeg. Dek het deeg bij voorkeur af met huishoudfolie en laat het op een warme plek (30°C) ca. 35 minuten rijzen. Kneed het deeg nog een keer goed door tot het droog en soepel aanvoelt en vorm het gewenste model. Laat het nu ca. 60 minuten rijzen, opnieuw bedekt met huishoudfolie. Bak het brood in een voorverwarmde oven gedurende ca. 35 minuten bij 210°C.

Bakken met een broodmachine

Weeg alle grondstoffen goed af. Doe eerst het water (op kamertemperatuur 22°C) en het zout in de kuip van de broodmachine. Voeg daarna de bloem, de vetstof of Cook&Bake broodverbeteraar, eventueel de Cook&Bake bloemversterker en tenslotte de gist toe. Start een programma van ca.2 à 4 uur.

Tip: Deksel van de broodmachine niet openen tijdens het bakproces om inval van het brood te vermijden.

Recept voor een brood van/ Recette pour un pain de: ± 800g

  1. Bloem/ Farine: 500g
  2. Verse gist/ Levure fraîche OF/OU: 10g
  3. Droge gist/ Levure sèche: 7,5g
  4. Zout/Sel: 8g
  5. Water/Eau: 290ml
  6. Vetstof/ Matière grasse: 12g

Tips voor het beste broodresultaat:

* Voor extra malsheid, vervang de vetstof door 10 g Cook & Bake broodverbeteraar. 
Pour qui le pain soit encore plus tendre; remplacez la matière grasse par l'améliorant de panification Cook & Bake. 

** Voor extra volume en een krokante korst voeg 3 g Cook & Bake bloemversterker toe.
Pour amplifier le volume et avoir une croûte croquante, ajoutez Cook & Bake, le renforçateur de farine.

> Makkelijk in te vriezen met de broodverbeteraar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar. 

Ingrediënten

Speltmeel, tarwemeel, gefermenteerde roggebloem, tarwemout-bloem, dextrose, emulgatoren: E471 en E472e, meelverbeteraar: E300, enzymen.

Allergenen

Bevat gluten. Kan verder sporen van tarwe, rogge, gerst, haver, Soja sesamzaad en lupine bevatten

Inspiratie

Reviews door andere gebruikers

Er zijn nog geen beoordelingen.

BLOEM VOOR SPELTBROOD MET TARWE COOK&BAKE 2KG

Art nr.32416
Voor een heerlijk speltbrood met tarwe. Maak ook lekkere wafels, pannenkoeken en koekjes met deze bloem. Bakken met een traditionele oven Zorg dat alle grondstoffen op kamertemperatuur (22°C) zijn en weeg alles goed af. Doe alle grondstoffen in een beslagkom of deegkneedtoestel. Kneed krachtig met d
Prijs €6.69
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
Print deze pagina

Omschrijving

Voor een heerlijk speltbrood met tarwe.

Maak ook lekkere wafels, pannenkoeken en koekjes met deze bloem.

Bakken met een traditionele oven

Zorg dat alle grondstoffen op kamertemperatuur (22°C) zijn en weeg alles goed af. Doe alle grondstoffen in een beslagkom of deegkneedtoestel. Kneed krachtig met de hand (15 à 20 min.) of met de deegkneder tot een soepel, stevig deeg. Dek het deeg bij voorkeur af met huishoudfolie en laat het op een warme plek (30°C) ca. 35 minuten rijzen. Kneed het deeg nog een keer goed door tot het droog en soepel aanvoelt en vorm het gewenste model. Laat het nu ca. 60 minuten rijzen, opnieuw bedekt met huishoudfolie. Bak het brood in een voorverwarmde oven gedurende ca. 35 minuten bij 210°C.

Bakken met een broodmachine

Weeg alle grondstoffen goed af. Doe eerst het water (op kamertemperatuur 22°C) en het zout in de kuip van de broodmachine. Voeg daarna de bloem, de vetstof of Cook&Bake broodverbeteraar, eventueel de Cook&Bake bloemversterker en tenslotte de gist toe. Start een programma van ca.2 à 4 uur.

Tip: Deksel van de broodmachine niet openen tijdens het bakproces om inval van het brood te vermijden.

Recept voor een brood van/ Recette pour un pain de: ± 800g

  1. Bloem/ Farine: 500g
  2. Verse gist/ Levure fraîche OF/OU: 10g
  3. Droge gist/ Levure sèche: 7,5g
  4. Zout/Sel: 8g
  5. Water/Eau: 290ml
  6. Vetstof/ Matière grasse: 12g

Tips voor het beste broodresultaat:

* Voor extra malsheid, vervang de vetstof door 10 g Cook & Bake broodverbeteraar. 
Pour qui le pain soit encore plus tendre; remplacez la matière grasse par l'améliorant de panification Cook & Bake. 

** Voor extra volume en een krokante korst voeg 3 g Cook & Bake bloemversterker toe.
Pour amplifier le volume et avoir une croûte croquante, ajoutez Cook & Bake, le renforçateur de farine.

> Makkelijk in te vriezen met de broodverbeteraar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar. 

Ingrediënten

Speltmeel, tarwemeel, gefermenteerde roggebloem, tarwemout-bloem, dextrose, emulgatoren: E471 en E472e, meelverbeteraar: E300, enzymen.

Allergenen

Bevat gluten. Kan verder sporen van tarwe, rogge, gerst, haver, Soja sesamzaad en lupine bevatten

Inspiratie

Reviews door andere gebruikers

Er zijn nog geen beoordelingen.

HIERAAN AL GEDACHT? ANDERE THUISBAKKERS KOCHTEN OOK: