BIOMEEL BRUIN COOK&BAKE 2KG
Art nr.
44314
Gratis levering vanaf €45
Maak zelf een heerlijk bruin brood met deze Biobloem. Deze Biobloem van Cook & Bake is gemaakt uit meel afkomstig van granen die volgens biologische standaard geteeld werden. Bakken in de traditionele oven: Zorg dat alle grondstoffen op kamertemperatuur (22°C) zijn en weeg alles goed af. Doe alle
Omschrijving
Maak zelf een heerlijk bruin brood met deze Biobloem.
Deze Biobloem van Cook & Bake is gemaakt uit meel afkomstig van granen die volgens biologische standaard geteeld werden.
Deze Biobloem van Cook & Bake is gemaakt uit meel afkomstig van granen die volgens biologische standaard geteeld werden.
Bakken in de traditionele oven:
- Zorg dat alle grondstoffen op kamertemperatuur (22°C) zijn en weeg alles goed af.
- Doe alle grondstoffen in een beslagkom of deegkneedtoestel.
- Kneed krachtig met de hand (15 à 20 min.) of met de deegkneder tot een soepel, stevig deeg.
- Dek het deeg bij voorkeur af met huishoudfolie en laat het op een warme plek (30°C) ca. 40 minuten rijzen.
- Druk het deeg plat met de handen en kneed nog 1 à 2 minuten tot het droog en soepel aanvoelt.
- Leg het in een ingevette bakvorm of vorm het gewenste model.
- Laat het nu ca. 60 minuten rijzen, opnieuw bedekt met huishoudfolie.
- Bak het brood in een voorverwarmde oven gedurende ca. 30 minuten bij 220°C.
Bakken in een broodmachine:
- Weeg alle grondstoffen goed af.
- Doe alle ingrediënten in de broodmachine, maar vermijd rechtstreeks contact tussen gist en zout.
- Start een programma van ca. 2 à 4 uur en bepaal de kleur van de korst en grootte van het brood.
Gebruiksaanwijzing:
Recept voor een brood van / Recette pour un pain de | +/- 800g |
Bloem / farine | 500g |
Verse gist / Levure fraiche OF/OU Droge gist / Levure Sèche | 10g 5g |
Zout / Sel | 8g |
Water / Eau | 320ml |