BIOBLOEM WIT COOK&BAKE 2KG

Art nr. 44313

Image titleGratis levering vanaf €45


Maak zelf een heerlijk wit brood met deze Biobloem.  Deze Biobloem van Cook & Bake is gemaakt uit meel afkomstig van granen die volgens biologische standaard geteeld werden.  Bakken in de traditionele oven: Volg dan deze gemakkelijke stappen: Zorg dat alle grondstoffen op kamertemperatuur (22°C)
Geen voorraad Beperkte voorraad Op voorraad
Prijs
€ 5,72
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Maak zelf een heerlijk wit brood met deze Biobloem. 
Deze Biobloem van Cook & Bake is gemaakt uit meel afkomstig van granen die volgens biologische standaard geteeld werden. 


Bakken in de traditionele oven:

Volg dan deze gemakkelijke stappen:

  1. Zorg dat alle grondstoffen op kamertemperatuur (22°C) zijn en weeg alles goed af.
  2. Doe alle grondstoffen in een beslagkom of deegkneedtoestel.
  3. Kneed krachtig met de hand (15 à 20 min.) of met de deegkneder tot een soepel, stevig deeg.
  4. Dek het deeg bij voorkeur af met huishoudfolie en laat het op een warme plek (30°C) ca. 40 minuten rijzen.
  5. Druk het deeg plat met de handen en kneed nog 1 à 2 minuten tot het droog en soepel aanvoelt.
  6. Leg het in een ingevette bakvorm of vorm het gewenste model.
  7. Laat het nu ca. 60 minuten rijzen, opnieuw bedekt met huishoudfolie.
  8.  Bak het brood in een voorverwarmde oven gedurende ca. 30 minuten bij 220°C.

Bakken met een broodmachine:

  1. Weeg alle grondstoffen goed af.
  2. Doe alle ingrediënten in de broodmachine, maar vermijd rechtstreeks contact tussen gist en zout.
  3. Start een programma van ca. 2 à 4 uur en bepaal de kleur van de korst en grootte van het brood.
Tip: Deksel van de broodmachine niet openen tijdens het bakproces om inval van het brood te vermijden. 

Gebruiksaanwijzing:

Recept voor een brood van / Recette pour un pain de

+/- 800g

Bloem / farine

500g

Verse gist / Levure fraiche OF/OU

Droge gist / Levure Sèche

10g

5g

Zout / Sel

8g

Water / Eau

300ml


Bewaaradvies:

Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik. Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.
    Laden
    Laden