ALL-IN MIX VOOR RUSTIEK GRANENBROOD COOK&BAKE 2KG
Gratis levering vanaf €45
Bereiding in de broodmachine
Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.
Gebruiksaanwijzing
Gebruiksaanwijzing / Mode d’emploi / Backanleitung / Instructions. | |||
Broodmix / Mélange pour pain / Brotmischung / Bread mix | 400g | 500g | 600g |
Water / Eau / Wasser / Water | 220ml | 275ml | 330ml |
Gewicht brood / Poids du pain / Brotgewicht / Weight of bread | 560g / 620g | 700g / 775g | 840g / 930g |
Bakken met een traditionele oven
Bepaal de grootte van het brood. Kneed de gewenste hoeveelheid broodmix en lauw water (± 40°C) tot een soepele massa. Voeg extra water toe als het deeg tijdens het mengen té droog lijkt. Dek het deeg bij voorkeur af met huishoudfolie en laat het 30-40 minuten rijzen. Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het ± 40 minuten in een ingevette broodvorm rijzen onder huishoud-folie. Baktijd: in een voorverwarmde oven op ± 220°C gedurende 30-35 minuten. Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster.
Ingrediënten
Tarwebloem, lijnzaad, tarwegluten, zonnebloempitten, gierst, bakkerszout, tarwezemelen, maïsgries, havervlokken, sojastukjes, gerstemoutmeel, bakkersgist, raapzaadolie, sojazemelen, sojavlokken, dextrose, zuurdesempoeder(rogge), emulgator: E472e, gekaramelliseerde suiker, meelverbetermiddel: ascorbinezuur, enzymen (tarwe).
Kan sporen van ei en melk bevatten.