ALL-IN MIX VOOR RUSTIEK GRANENBROOD COOK&BAKE 2KG

Art nr.42837
Een absolute topper in het aanbod van Cook&bake Maak zelf een heerlijk vers brood op basis van rogge, tarwe en zonnebloempitten. Enkel water toevoegen en de broodmachine doet de rest! Ook zonder broodmachine kan dit niet mislukken, je krijgt een prima resultaat door met je handen deeg te maken en te
Prijs €10.08
incl. BTW
Geen voorraad
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep

Omschrijving

Een absolute topper in het aanbod van Cook&bake

Maak zelf een heerlijk vers brood op basis van rogge, tarwe en zonnebloempitten.

  • Enkel water toevoegen en de broodmachine doet de rest!

  • Ook zonder broodmachine kan dit niet mislukken, je krijgt een prima resultaat door met je handen deeg te maken en te bakken in jouw keukenoven.

  • Maximaal genot met weinig inspanning!

Bereiding in de broodmachine

Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.

Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing / Mode d’emploi / Backanleitung / Instructions.

Broodmix / Mélange pour pain / Brotmischung / Bread mix

400g

500g

600g

Water / Eau / Wasser / Water

220ml

275ml

330ml

Gewicht brood / Poids du pain / Brotgewicht / Weight of bread

560g / 620g

700g / 775g

840g / 930g


Bakken met een traditionele oven

Bepaal de grootte van het brood. Kneed de gewenste hoeveelheid broodmix en lauw water (± 40°C) tot een soepele massa. Voeg extra water toe als het deeg tijdens het mengen té droog lijkt. Dek het deeg bij voorkeur af met huishoudfolie en laat het 30-40 minuten rijzen. Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het ± 40 minuten in een ingevette broodvorm rijzen onder huishoud-folie. Baktijd: in een voorverwarmde oven op ± 220°C gedurende 30-35 minuten. Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster.

Ingrediënten 

Tarwebloem, lijnzaad, tarwegluten, zonnebloempitten, gierst, bakkerszout, tarwezemelen, maïsgries, havervlokken, sojastukjes, gerstemoutmeel, bakkersgist, raapzaadolie, sojazemelen, sojavlokken, dextrose, zuurdesempoeder(rogge), emulgator: E472e, gekaramelliseerde suiker, meelverbetermiddel: ascorbinezuur, enzymen (tarwe). 

Kan sporen van ei en melk bevatten. 


Reviews door andere gebruikers

  • Traditioneel op zen best

    Een goed rustiek brood is naar mijn mening zeker altijd smaakvol. Genieten!
  • Heel smaakvol brood

    Super makkelijk, gewoon water toevoegen. Heel lekker van smaak.

ALL-IN MIX VOOR RUSTIEK GRANENBROOD COOK&BAKE 2KG

Art nr.42837
Een absolute topper in het aanbod van Cook&bake Maak zelf een heerlijk vers brood op basis van rogge, tarwe en zonnebloempitten. Enkel water toevoegen en de broodmachine doet de rest! Ook zonder broodmachine kan dit niet mislukken, je krijgt een prima resultaat door met je handen deeg te maken en te
Prijs €10.08
incl. BTW
Geen voorraad
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
Print deze pagina

Omschrijving

Een absolute topper in het aanbod van Cook&bake

Maak zelf een heerlijk vers brood op basis van rogge, tarwe en zonnebloempitten.

  • Enkel water toevoegen en de broodmachine doet de rest!

  • Ook zonder broodmachine kan dit niet mislukken, je krijgt een prima resultaat door met je handen deeg te maken en te bakken in jouw keukenoven.

  • Maximaal genot met weinig inspanning!

Bereiding in de broodmachine

Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.

Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing / Mode d’emploi / Backanleitung / Instructions.

Broodmix / Mélange pour pain / Brotmischung / Bread mix

400g

500g

600g

Water / Eau / Wasser / Water

220ml

275ml

330ml

Gewicht brood / Poids du pain / Brotgewicht / Weight of bread

560g / 620g

700g / 775g

840g / 930g


Bakken met een traditionele oven

Bepaal de grootte van het brood. Kneed de gewenste hoeveelheid broodmix en lauw water (± 40°C) tot een soepele massa. Voeg extra water toe als het deeg tijdens het mengen té droog lijkt. Dek het deeg bij voorkeur af met huishoudfolie en laat het 30-40 minuten rijzen. Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het ± 40 minuten in een ingevette broodvorm rijzen onder huishoud-folie. Baktijd: in een voorverwarmde oven op ± 220°C gedurende 30-35 minuten. Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster.

Ingrediënten 

Tarwebloem, lijnzaad, tarwegluten, zonnebloempitten, gierst, bakkerszout, tarwezemelen, maïsgries, havervlokken, sojastukjes, gerstemoutmeel, bakkersgist, raapzaadolie, sojazemelen, sojavlokken, dextrose, zuurdesempoeder(rogge), emulgator: E472e, gekaramelliseerde suiker, meelverbetermiddel: ascorbinezuur, enzymen (tarwe). 

Kan sporen van ei en melk bevatten. 


Reviews door andere gebruikers

  • Traditioneel op zen best

    Een goed rustiek brood is naar mijn mening zeker altijd smaakvol. Genieten!
  • Heel smaakvol brood

    Super makkelijk, gewoon water toevoegen. Heel lekker van smaak.

HIERAAN AL GEDACHT? ANDERE THUISBAKKERS KOCHTEN OOK: