ALL-IN MIX VOOR ROGGE TARWEBROOD COOK&BAKE 2KG

Art nr. 41698

Image titleGratis levering vanaf €45


Zelf brood bakken was nog nooit zo makkelijk! Maak zelf een heerlijk vers brood op basis van tarwe- en roggebloem Enkel water toevoegen en de broodmachine doet de rest! Ook zonder broodmachine kan dit niet mislukken! Maximaal genot met weinig inspanning! Bereiding in de broodmachine Bepaal de


Beperkte voorraad Op voorraad
Prijs
€ 6,03
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Zelf brood bakken was nog nooit zo makkelijk!

Maak zelf een heerlijk vers brood op basis van tarwe- en roggebloem


  • Enkel water toevoegen en de broodmachine doet de rest!
  • Ook zonder broodmachine kan dit niet mislukken!
  • Maximaal genot met weinig inspanning!

Bereiding in de broodmachine

Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.

Gebruiksaanwijzing


Gebruiksaanwijzing / Mode d’emploi / Backanleitung / Instructions.

Broodmix / Mélange pour pain / Brotmischung / Bread mix

400g

500g

600g

Water / Eau / Wasser / Water

220ml

275ml

330ml

Gewicht brood / Poids du pain / Brotgewicht / Weight of bread

560g / 620g

700g / 775g

840g / 930g


Bakken met een traditionele oven

Bepaal de grootte van het brood. Kneed de gewenste hoeveelheidbroodmix en lauw water (± 40°C) tot een soepele massa. Voeg extrawater toe als het deeg tijdens het mengen té droog lijkt. Dek hetdeeg bij voorkeur af met huishoudfolie en laat het 30-40 minuten rijzen. Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het ± 40 minuten in een ingevette broodvorm rijzen onder huishoud-folie. Baktijd: in een voorverwarmde oven op ± 220°C gedurende 30-35 minuten. Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster.


Ingrediënten 

Tarwebloem, roggebloem, tarwegluten, glucosestroop, bakkerszout, bakkersgist, karnemelkpoeder, veldbonenmeel, palm- en raapolie, emulgatoren: E472e en sojalecithine, magere melkpoeder, weipoeder, enzymen (tarwe), meelverbetermiddel: ascorbinezuur. 


Kan sporen van noten en zaden bevatten. 


Bewaaradvies

Broodmix: Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.

Brood: Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.

 

Volg ons op de sociale media van Cook & Bake

 Deel jouw verhaal met ons #thuisbakkenmetcookandbake #cookandbake

Image title  Image title
    Laden
    Laden