ALL-IN MIX VOOR ROGGE TARWEBROOD COOK&BAKE 2KG

Art nr.41698
Zelf brood bakken was nog nooit zo gemakkelijk! Maak zélf een heerlijk vers brood op basis van tarwe- en roggebloem! Enkel water toevoegen en de broodmachine doet de rest! Ook zonder broodmachine kan dit niet mislukken, deeg maken met de handen en bakken in jouw oven gaat prima Maximaal genot met mi
Prijs €8.91
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep

Omschrijving

Zelf brood bakken was nog nooit zo gemakkelijk!

Maak zélf een heerlijk vers brood op basis van tarwe- en roggebloem!

  • Enkel water toevoegen en de broodmachine doet de rest!
  • Ook zonder broodmachine kan dit niet mislukken, deeg maken met de handen en bakken in jouw oven gaat prima
  • Maximaal genot met minimale inspanning!

Bereiding met traditionele oven

Volg deze volgende gemakkelijke stappen:
  1.  Kneed de broodmix en lauw water (± 40°c) tot een soepele massa
  2.  Voeg extra water toe indien het deeg té droog lijkt
  3.  Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 30-40 min. rijzen
  4.  Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het 40 minuten in een ingevette broodvorm rijzen onder huishoudfolie
  5. Bak je brood in een voorverwarmde oven op ± 220°C gedurende 30-40 minuten
  6. Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster
  7. Jouw brood is klaar om geproefd te worden, smakelijk!

Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing / Mode d’emploi / Backanleitung / Instructions.
Broodmix / Mélange pour pain / Brotmischung / Bread mix400g500g600g
Water / Eau / Wasser / Water220ml275ml330ml
Gewicht brood / Poids du pain / Brotgewicht / Weight of bread560g / 620g700g / 775g840g / 930g

Bereiding in de broodmachine

Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.

Bewaaradvies

Broodmix: Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.
Brood: Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.

Samenstelling

Tarwebloem, roggebloem, tarwegluten, glucosestroop, bakkerszout, bakkersgist, karnemelkpoeder, veldbonenmeel, palm- en raapolie, emulgatoren: E472e en sojalecithine, magere melkpoeder, weipoeder, enzymen (tarwe), meelverbetermiddel: ascorbinezuur. 
Kan sporen van noten en zaden bevatten. 

Reviews door andere gebruikers

  • Best of both worlds

    De ideale mix van gezonde roggebloem met smaakvolle tarwe.

ALL-IN MIX VOOR ROGGE TARWEBROOD COOK&BAKE 2KG

Art nr.41698
Zelf brood bakken was nog nooit zo gemakkelijk! Maak zélf een heerlijk vers brood op basis van tarwe- en roggebloem! Enkel water toevoegen en de broodmachine doet de rest! Ook zonder broodmachine kan dit niet mislukken, deeg maken met de handen en bakken in jouw oven gaat prima Maximaal genot met mi
Prijs €8.91
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
Print deze pagina

Omschrijving

Zelf brood bakken was nog nooit zo gemakkelijk!

Maak zélf een heerlijk vers brood op basis van tarwe- en roggebloem!

  • Enkel water toevoegen en de broodmachine doet de rest!
  • Ook zonder broodmachine kan dit niet mislukken, deeg maken met de handen en bakken in jouw oven gaat prima
  • Maximaal genot met minimale inspanning!

Bereiding met traditionele oven

Volg deze volgende gemakkelijke stappen:
  1.  Kneed de broodmix en lauw water (± 40°c) tot een soepele massa
  2.  Voeg extra water toe indien het deeg té droog lijkt
  3.  Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 30-40 min. rijzen
  4.  Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het 40 minuten in een ingevette broodvorm rijzen onder huishoudfolie
  5. Bak je brood in een voorverwarmde oven op ± 220°C gedurende 30-40 minuten
  6. Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster
  7. Jouw brood is klaar om geproefd te worden, smakelijk!

Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing / Mode d’emploi / Backanleitung / Instructions.
Broodmix / Mélange pour pain / Brotmischung / Bread mix400g500g600g
Water / Eau / Wasser / Water220ml275ml330ml
Gewicht brood / Poids du pain / Brotgewicht / Weight of bread560g / 620g700g / 775g840g / 930g

Bereiding in de broodmachine

Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.

Bewaaradvies

Broodmix: Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.
Brood: Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.

Samenstelling

Tarwebloem, roggebloem, tarwegluten, glucosestroop, bakkerszout, bakkersgist, karnemelkpoeder, veldbonenmeel, palm- en raapolie, emulgatoren: E472e en sojalecithine, magere melkpoeder, weipoeder, enzymen (tarwe), meelverbetermiddel: ascorbinezuur. 
Kan sporen van noten en zaden bevatten. 

Reviews door andere gebruikers

  • Best of both worlds

    De ideale mix van gezonde roggebloem met smaakvolle tarwe.

HIERAAN AL GEDACHT? ANDERE THUISBAKKERS KOCHTEN OOK: