ALL-IN MIX VOOR OMEGA 3-MEERZADEN COOK&BAKE 2KG

Art nr.30043
Maak zelf in no-time een heerlijk vers Omega 3-meerzadenbrood!  Heb je geen broodmachine? Geen probleem, want zonder machine kan je perfect met deze kwaliteitsmix verder. Enkel water toevoegen! Rol je mouwen op en kneden maar, even laten rijzen en je broodje kan de oven in! Bakken met een traditione
Prijs €8.4
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep

Omschrijving

Maak zelf in no-time een heerlijk vers Omega 3-meerzadenbrood! 

Heb je geen broodmachine? Geen probleem, want zonder machine kan je perfect met deze kwaliteitsmix verder.

  • Enkel water toevoegen!
  • Rol je mouwen op en kneden maar, even laten rijzen en je broodje kan de oven in!

Bakken met een traditionele oven

  1. Bepaal de grootte van het brood.
  2. Kneed de gewenste hoeveelheid broodmix en lauw water (± 40°C) tot een soepele massa.
  3. Voeg extra water toe als het deeg tijdens het mengen té droog lijkt.
  4. Dek het deeg bij voorkeur af met huishoudfolie en laat het 40-50 minuten rijzen.
  5. Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het ± 40 minuten in een ingevette broodvorm rijzen onder huishoudfolie.
  6. Baktijd: in een voorverwarmde oven op ± 220°C gedurende 30-35 minuten.
  7. Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster.

Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing / Mode d’emploi / Backanleitung / Instructions.

Broodmix / Mélange pour pain / Brotmischung / Bread mix

400g

500g

600g

Water / Eau / Wasser / Water

240ml

300ml

360ml

Gewicht brood / Poids du pain / Brotgewicht / Weight of bread

600g / 640g

750g / 800g

960g / 1000g

Bereiding in de broodmachine

Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit
de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat
het afkoelen op een rooster.

Bewaaradvies

  • Broodmix: Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.
  • Brood: Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.

Samenstelling

Tarwebloem, tarwevolkorenmeel, lijnzaad, zonnebloempitten, geplette tarwekorrels, glucosestroop, zout, tarwegluten, dextrose, gist, emulgatoren: E472e en sojalecithine, tarwezuurdesem, tarwemoutmeel, karnemelkpoeder, veldbonenmeel, palm- en raapolie, magere melkpoeder, weipoeder, enzymen (tarwe), meelverbetermiddel: ascorbinezuur

Heerlijk recept

Reviews door andere gebruikers

  • Satisfaite

    Cela fait 16 ans que j’utilise cette farine et je n’ai jamais eu de mauvaises surprises. Mon mari et moi ne mangeons le pain qu’avec cette farine. Merci
  • De moeite waard

    Zeker de moeite waard om deze meergranen mix te proberen. Gezond en super lekker

ALL-IN MIX VOOR OMEGA 3-MEERZADEN COOK&BAKE 2KG

Art nr.30043
Maak zelf in no-time een heerlijk vers Omega 3-meerzadenbrood!  Heb je geen broodmachine? Geen probleem, want zonder machine kan je perfect met deze kwaliteitsmix verder. Enkel water toevoegen! Rol je mouwen op en kneden maar, even laten rijzen en je broodje kan de oven in! Bakken met een traditione
Prijs €8.4
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
Print deze pagina

Omschrijving

Maak zelf in no-time een heerlijk vers Omega 3-meerzadenbrood! 

Heb je geen broodmachine? Geen probleem, want zonder machine kan je perfect met deze kwaliteitsmix verder.

  • Enkel water toevoegen!
  • Rol je mouwen op en kneden maar, even laten rijzen en je broodje kan de oven in!

Bakken met een traditionele oven

  1. Bepaal de grootte van het brood.
  2. Kneed de gewenste hoeveelheid broodmix en lauw water (± 40°C) tot een soepele massa.
  3. Voeg extra water toe als het deeg tijdens het mengen té droog lijkt.
  4. Dek het deeg bij voorkeur af met huishoudfolie en laat het 40-50 minuten rijzen.
  5. Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het ± 40 minuten in een ingevette broodvorm rijzen onder huishoudfolie.
  6. Baktijd: in een voorverwarmde oven op ± 220°C gedurende 30-35 minuten.
  7. Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster.

Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing / Mode d’emploi / Backanleitung / Instructions.

Broodmix / Mélange pour pain / Brotmischung / Bread mix

400g

500g

600g

Water / Eau / Wasser / Water

240ml

300ml

360ml

Gewicht brood / Poids du pain / Brotgewicht / Weight of bread

600g / 640g

750g / 800g

960g / 1000g

Bereiding in de broodmachine

Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit
de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat
het afkoelen op een rooster.

Bewaaradvies

  • Broodmix: Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.
  • Brood: Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.

Samenstelling

Tarwebloem, tarwevolkorenmeel, lijnzaad, zonnebloempitten, geplette tarwekorrels, glucosestroop, zout, tarwegluten, dextrose, gist, emulgatoren: E472e en sojalecithine, tarwezuurdesem, tarwemoutmeel, karnemelkpoeder, veldbonenmeel, palm- en raapolie, magere melkpoeder, weipoeder, enzymen (tarwe), meelverbetermiddel: ascorbinezuur

Heerlijk recept

Reviews door andere gebruikers

  • Satisfaite

    Cela fait 16 ans que j’utilise cette farine et je n’ai jamais eu de mauvaises surprises. Mon mari et moi ne mangeons le pain qu’avec cette farine. Merci
  • De moeite waard

    Zeker de moeite waard om deze meergranen mix te proberen. Gezond en super lekker

Andere thuisbakkers kochten ook: