ALL-IN MIX VOOR MEERGRANEN BROOD COOK&BAKE 2KG

Art nr.30041
Maak zélf een gezond meergranenbrood met lijnzaad, zonnebloempitten, tarwe, roggemeel,.. Zelf brood bakken was nog nooit zo makkelijk! Enkel water toevoegen en de broodmachine doet de rest Ook zonder broodmachine kan dit niet mislukken Maximaal genot met weinig inspanning Snel en gemakkelijk zelf ee
Prijs €7.88
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep

Omschrijving

Maak zélf een gezond meergranenbrood met lijnzaad, zonnebloempitten, tarwe, roggemeel,..
Zelf brood bakken was nog nooit zo makkelijk!

  • Enkel water toevoegen en de broodmachine doet de rest
  • Ook zonder broodmachine kan dit niet mislukken
  • Maximaal genot met weinig inspanning
  • Snel en gemakkelijk zelf een vers brood op tafel 

Bereiding met traditionele oven

Volg deze gemakkelijke stappen:

    1. Kneed de broodmix en lauw water (± 40°c) tot een soepele massa
    2. Voeg extra water toe indien het deeg té droog lijkt
    3. Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 40-50 min. rijzen
    4. Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het 40 minuten in een ingevette broodvorm rijzen onder huishoudfolie
    5. Bak je brood in een voorverwarmde oven op ± 220°C gedurende 30-35 minuten
    6. Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster
    7. Uw brood is klaar om geproefd te worden, smakelijk!

Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing / Mode d’emploi / Backanleitung / Instructions.

Broodmix / Mélange pour pain / Brotmischung / Bread mix

400g

500g

600g

Water / Eau / Wasser / Water

240ml

300ml

360ml

Gewicht brood / Poids du pain / Brotgewicht / Weight of bread

600g / 640g

750g / 800g

960g / 1000g


Bereiding in de broodmachine

Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.

Bewaaradvies

  • Broodmix: Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.
  • Brood: Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.

Samenstelling

Tarwebloem, tarwevolkorenmeel, zonnebloempitten, tarwegluten, roggebloem, dextrose, lijnzaad, zout, maïsgries, havervlokken, gist, roggemoutbloem, glucosestroop, sojastukjes, tarwemoutmeel, tarwezemelen, gerstemoutbloem, emulgatoren: E472e en sojalecithine, weipoeder, tarwezetmeel, gemoute tarwe, gierst, roggezuurdesem, sojabloem, veldbonenmeel, palm- en raapolie, gebrande suiker, tarwezuurdesem, meelverbetermiddel: ascorbinezuur, enzymen (tarwe).

Reviews door andere gebruikers

  • Lukt altijd

    fantastisch lekker broodje. ik ben fan
  • Overheerlijk

    Dit brood is makkelijk te verwerken en smaakt heel lekker!

ALL-IN MIX VOOR MEERGRANEN BROOD COOK&BAKE 2KG

Art nr.30041
Maak zélf een gezond meergranenbrood met lijnzaad, zonnebloempitten, tarwe, roggemeel,.. Zelf brood bakken was nog nooit zo makkelijk! Enkel water toevoegen en de broodmachine doet de rest Ook zonder broodmachine kan dit niet mislukken Maximaal genot met weinig inspanning Snel en gemakkelijk zelf ee
Prijs €7.88
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
Print deze pagina

Omschrijving

Maak zélf een gezond meergranenbrood met lijnzaad, zonnebloempitten, tarwe, roggemeel,..
Zelf brood bakken was nog nooit zo makkelijk!

  • Enkel water toevoegen en de broodmachine doet de rest
  • Ook zonder broodmachine kan dit niet mislukken
  • Maximaal genot met weinig inspanning
  • Snel en gemakkelijk zelf een vers brood op tafel 

Bereiding met traditionele oven

Volg deze gemakkelijke stappen:

    1. Kneed de broodmix en lauw water (± 40°c) tot een soepele massa
    2. Voeg extra water toe indien het deeg té droog lijkt
    3. Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 40-50 min. rijzen
    4. Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het 40 minuten in een ingevette broodvorm rijzen onder huishoudfolie
    5. Bak je brood in een voorverwarmde oven op ± 220°C gedurende 30-35 minuten
    6. Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster
    7. Uw brood is klaar om geproefd te worden, smakelijk!

Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing / Mode d’emploi / Backanleitung / Instructions.

Broodmix / Mélange pour pain / Brotmischung / Bread mix

400g

500g

600g

Water / Eau / Wasser / Water

240ml

300ml

360ml

Gewicht brood / Poids du pain / Brotgewicht / Weight of bread

600g / 640g

750g / 800g

960g / 1000g


Bereiding in de broodmachine

Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.

Bewaaradvies

  • Broodmix: Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.
  • Brood: Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.

Samenstelling

Tarwebloem, tarwevolkorenmeel, zonnebloempitten, tarwegluten, roggebloem, dextrose, lijnzaad, zout, maïsgries, havervlokken, gist, roggemoutbloem, glucosestroop, sojastukjes, tarwemoutmeel, tarwezemelen, gerstemoutbloem, emulgatoren: E472e en sojalecithine, weipoeder, tarwezetmeel, gemoute tarwe, gierst, roggezuurdesem, sojabloem, veldbonenmeel, palm- en raapolie, gebrande suiker, tarwezuurdesem, meelverbetermiddel: ascorbinezuur, enzymen (tarwe).

Reviews door andere gebruikers

  • Lukt altijd

    fantastisch lekker broodje. ik ben fan
  • Overheerlijk

    Dit brood is makkelijk te verwerken en smaakt heel lekker!

ANDERE THUISBAKKERS KOCHTEN OOK