ALL-IN MIX VOOR LUXE BROOD COOK&BAKE 1KG

Art nr.31322
Met deze all-in mix maak je in no time zélf een zoet brood. Heerlijk rozijnenbrood, suikerbrood, chocoladebrood, malse sandwiches, ... Enkel water toevoegen! Heb je geen broodmachine? Geen probleem! Rol je mouwen op en kneden maar, even laten rijzen en je creatie kan de oven in! Lees hieronder de ui
Prijs €6.96
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Officiële partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep

Omschrijving

Met deze all-in mix maak je in no time zélf een zoet brood.
Heerlijk rozijnenbrood, suikerbrood, chocoladebrood, malse sandwiches, ...

  • Enkel water toevoegen!
  • Heb je geen broodmachine? Geen probleem! Rol je mouwen op en kneden maar, even laten rijzen en je creatie kan de oven in! Lees hieronder de uitgebreide instructies.
  • Minimale inspanning voor maximaal plezier en genot!

Bakken met een traditionele oven

  1. Bepaal de grootte van het brood.
  2. Kneed de gewenste hoeveelheid broodmix en lauw water (± 40°C) tot een soepele massa.
  3. Voeg extra water toe als het deeg tijdens het mengen té droog lijkt.
  4. Dek het deeg bij voorkeur af met huishoudfolie en laat het 30-40 minuten rijzen.
  5. Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het ± 40 minuten in een ingevette broodvorm rijzen onder huishoudfolie.
  6. Baktijd: in een voorverwarmde oven op ± 200°C gedurende 30-35 minuten.
  7. Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster.

    Extra: je kan altijd een beetje extra gist toevoegen om een iets groter broodvolume te krijgen, maar dit is zeker geen must! De suiker is immers al een extra voedingsstof voor de gist. 

Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing / Mode d’emploi / Backanleitung / Instructions.

Broodmix / Mélange pour pain / Brotmischung / Bread mix

400g

500g

600g

Water / Eau / Wasser / Water

240ml

300ml

360ml

Gewicht brood / Poids du pain / Brotgewicht / Weight of bread

600g / 640g

750g / 800g

960g / 1000g


Bereiding in de broodmachine

Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.

Bewaaradvies

Broodmix: Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.
Brood: Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.

Samenstelling

Tarwebloem, dextrose, melkvet, bakkersgist, plantaardige raapzaadolie, lactose (melk), tarwegluten, heeleipoeder, glucosestroop, emulgatoren: E482, E472e en sojalecithine, aroma, aardappelzetmeel, meelverbeteraar E920 en ascorbinezuur, enzymen (tarwe).

Allergie informatie

Bevat tarwe, melk, heeleipoeder, soja. Kan sporen van noten en zaden bevatten.


Heerlijke inspiratie met deze mix

Reviews door andere gebruikers

  • Heerlijk veelzijdig

    Ik gebruik deze mix voor vanalle heerlijke creaties, zelfs voor cinnamon rolls of verloren brood!
  • Positief resultaat

    Ik heb voor de eerste keer een rozijnenbrood gemaakt met deze mix. Tevreden met het resultaat, de eerste snedes van het brood smaakten heel lekker

ALL-IN MIX VOOR LUXE BROOD COOK&BAKE 1KG

Art nr.31322
Met deze all-in mix maak je in no time zélf een zoet brood. Heerlijk rozijnenbrood, suikerbrood, chocoladebrood, malse sandwiches, ... Enkel water toevoegen! Heb je geen broodmachine? Geen probleem! Rol je mouwen op en kneden maar, even laten rijzen en je creatie kan de oven in! Lees hieronder de ui
Prijs €6.96
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
Print deze pagina

Omschrijving

Met deze all-in mix maak je in no time zélf een zoet brood.
Heerlijk rozijnenbrood, suikerbrood, chocoladebrood, malse sandwiches, ...

  • Enkel water toevoegen!
  • Heb je geen broodmachine? Geen probleem! Rol je mouwen op en kneden maar, even laten rijzen en je creatie kan de oven in! Lees hieronder de uitgebreide instructies.
  • Minimale inspanning voor maximaal plezier en genot!

Bakken met een traditionele oven

  1. Bepaal de grootte van het brood.
  2. Kneed de gewenste hoeveelheid broodmix en lauw water (± 40°C) tot een soepele massa.
  3. Voeg extra water toe als het deeg tijdens het mengen té droog lijkt.
  4. Dek het deeg bij voorkeur af met huishoudfolie en laat het 30-40 minuten rijzen.
  5. Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het ± 40 minuten in een ingevette broodvorm rijzen onder huishoudfolie.
  6. Baktijd: in een voorverwarmde oven op ± 200°C gedurende 30-35 minuten.
  7. Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster.

    Extra: je kan altijd een beetje extra gist toevoegen om een iets groter broodvolume te krijgen, maar dit is zeker geen must! De suiker is immers al een extra voedingsstof voor de gist. 

Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing / Mode d’emploi / Backanleitung / Instructions.

Broodmix / Mélange pour pain / Brotmischung / Bread mix

400g

500g

600g

Water / Eau / Wasser / Water

240ml

300ml

360ml

Gewicht brood / Poids du pain / Brotgewicht / Weight of bread

600g / 640g

750g / 800g

960g / 1000g


Bereiding in de broodmachine

Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.

Bewaaradvies

Broodmix: Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.
Brood: Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.

Samenstelling

Tarwebloem, dextrose, melkvet, bakkersgist, plantaardige raapzaadolie, lactose (melk), tarwegluten, heeleipoeder, glucosestroop, emulgatoren: E482, E472e en sojalecithine, aroma, aardappelzetmeel, meelverbeteraar E920 en ascorbinezuur, enzymen (tarwe).

Allergie informatie

Bevat tarwe, melk, heeleipoeder, soja. Kan sporen van noten en zaden bevatten.


Heerlijke inspiratie met deze mix

Reviews door andere gebruikers

  • Heerlijk veelzijdig

    Ik gebruik deze mix voor vanalle heerlijke creaties, zelfs voor cinnamon rolls of verloren brood!
  • Positief resultaat

    Ik heb voor de eerste keer een rozijnenbrood gemaakt met deze mix. Tevreden met het resultaat, de eerste snedes van het brood smaakten heel lekker

HIERAAN AL GEDACHT? ANDERE THUISBAKKERS KOCHTEN OOK: