ALL-IN MIX VOOR DONKER WOUD BROOD COOK&BAKE 2KG

Art nr.30044
Bereiding met traditionele oven  Volg dan volgende gemakkelijke stappen: Kneed de broodmix en lauw water (± 40°c) tot een soepele massa. Voeg extra water toe indien het deeg té droog lijkt. Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 30-40 min. rijzen. Druk het deeg plat, breng het in de juiste vo
Prijs €8.37
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep

Omschrijving

Bereiding met traditionele oven 

Volg dan volgende gemakkelijke stappen:
  1. Kneed de broodmix en lauw water (± 40°c) tot een soepele massa.
  2. Voeg extra water toe indien het deeg té droog lijkt.
  3. Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 30-40 min. rijzen.
  4. Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het 40 minuten in een ingevette broodvorm rijzen onder huishoudfolie.
  5. Bak je brood in een voorverwarmde oven op ± 220°C gedurende 30-35 minuten.
  6. Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster
  7. Uw brood is klaar om geproefd te worden, smakelijk!

Gebruiksaanwijzing


Gebruiksaanwijzing / Mode d’emploi / Backanleitung / Instructions.

Broodmix / Mélange pour pain / Brotmischung / Bread mix

400g

500g

600g

Water / Eau / Wasser / Water

240ml

300ml

360ml

Gewicht brood / Poids du pain / Brotgewicht / Weight of bread

600g / 640g

750g / 800g

960g / 1000g


Bereiding in de broodmachine

Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.

Bewaaradvies

Broodmix: Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.
Brood: Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.

Ingrédients

Tarwebloem, volkoren tarwemeel, zonnebloempitten, lijnzaad, roggemoutmeel, geplette tarwe, gerstmoutmeel, tarwemoutmeel, glucosestroop, zout, gluten (tarwe), dextrose, gist, emulgatoren: E472e en sojalecithine, tarwezetmeel, melkpoederboter, palm- en raapzaadolie, bonenmeel, magere melkpoeder, weipoeder, enzymen (tarwe), ascorbinezuur.


Reviews door andere gebruikers

  • Heerlijk brood

    Heel makkelijk en altijd een mooi resultaat
  • Favoriet

    Altijd geslaagd en mijn keuken ruikt erna zalig!

ALL-IN MIX VOOR DONKER WOUD BROOD COOK&BAKE 2KG

Art nr.30044
Bereiding met traditionele oven  Volg dan volgende gemakkelijke stappen: Kneed de broodmix en lauw water (± 40°c) tot een soepele massa. Voeg extra water toe indien het deeg té droog lijkt. Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 30-40 min. rijzen. Druk het deeg plat, breng het in de juiste vo
Prijs €8.37
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
Print deze pagina

Omschrijving

Bereiding met traditionele oven 

Volg dan volgende gemakkelijke stappen:
  1. Kneed de broodmix en lauw water (± 40°c) tot een soepele massa.
  2. Voeg extra water toe indien het deeg té droog lijkt.
  3. Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 30-40 min. rijzen.
  4. Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het 40 minuten in een ingevette broodvorm rijzen onder huishoudfolie.
  5. Bak je brood in een voorverwarmde oven op ± 220°C gedurende 30-35 minuten.
  6. Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster
  7. Uw brood is klaar om geproefd te worden, smakelijk!

Gebruiksaanwijzing


Gebruiksaanwijzing / Mode d’emploi / Backanleitung / Instructions.

Broodmix / Mélange pour pain / Brotmischung / Bread mix

400g

500g

600g

Water / Eau / Wasser / Water

240ml

300ml

360ml

Gewicht brood / Poids du pain / Brotgewicht / Weight of bread

600g / 640g

750g / 800g

960g / 1000g


Bereiding in de broodmachine

Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.

Bewaaradvies

Broodmix: Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.
Brood: Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.

Ingrédients

Tarwebloem, volkoren tarwemeel, zonnebloempitten, lijnzaad, roggemoutmeel, geplette tarwe, gerstmoutmeel, tarwemoutmeel, glucosestroop, zout, gluten (tarwe), dextrose, gist, emulgatoren: E472e en sojalecithine, tarwezetmeel, melkpoederboter, palm- en raapzaadolie, bonenmeel, magere melkpoeder, weipoeder, enzymen (tarwe), ascorbinezuur.


Reviews door andere gebruikers

  • Heerlijk brood

    Heel makkelijk en altijd een mooi resultaat
  • Favoriet

    Altijd geslaagd en mijn keuken ruikt erna zalig!

ANDERE THUISBAKKERS KOCHTEN OOK