ALL-IN MIX VOOR DONKER WOUD BROOD COOK&BAKE 2KG
Art nr.30044

Bereiding met traditionele oven Volg dan volgende gemakkelijke stappen: Kneed de broodmix en lauw water (± 40°c) tot een soepele massa. Voeg extra water toe indien het deeg té droog lijkt. Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 30-40 min. rijzen. Druk het deeg plat, breng het in de juis
Voorgestelde retailprijs €8.37
Retailkorting €1.25
Prijs €7.12
incl. BTW
Op voorraad
- Echte bakkerskwaliteit
- Voor 15u besteld = volgende werkdag verstuurd
- Belgisch kwaliteitsmerk
- 98% klantentevredenheid
Omschrijving
Bereiding met traditionele oven
Volg dan volgende gemakkelijke stappen:- Kneed de broodmix en lauw water (± 40°c) tot een soepele massa.
- Voeg extra water toe indien het deeg té droog lijkt.
- Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 30-40 min. rijzen.
- Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het 40 minuten in een ingevette broodvorm rijzen onder huishoudfolie.
- Bak je brood in een voorverwarmde oven op ± 220°C gedurende 30-35 minuten.
- Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster
- Uw brood is klaar om geproefd te worden, smakelijk!
Gebruiksaanwijzing
Gebruiksaanwijzing / Mode d’emploi / Backanleitung / Instructions. | |||
Broodmix / Mélange pour pain / Brotmischung / Bread mix |
400g |
500g |
600g |
Water / Eau / Wasser / Water |
240ml |
300ml |
360ml |
Gewicht brood / Poids du pain / Brotgewicht / Weight of bread |
600g / 640g |
750g / 800g |
960g / 1000g |
Bereiding in de broodmachine
Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.Bewaaradvies
Broodmix: Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.Brood: Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.
Ingrédients
Tarwebloem, volkoren tarwemeel, zonnebloempitten, lijnzaad, roggemoutmeel, geplette tarwe, gerstmoutmeel, tarwemoutmeel, glucosestroop, zout, gluten (tarwe), dextrose, gist, emulgatoren: E472e en sojalecithine, tarwezetmeel, melkpoederboter, palm- en raapzaadolie, bonenmeel, magere melkpoeder, weipoeder, enzymen (tarwe), ascorbinezuur.Reviews door andere gebruikers
Er zijn nog geen beoordelingen.

ALL-IN MIX VOOR DONKER WOUD BROOD COOK&BAKE 2KG
Art nr.30044
Bereiding met traditionele oven Volg dan volgende gemakkelijke stappen: Kneed de broodmix en lauw water (± 40°c) tot een soepele massa. Voeg extra water toe indien het deeg té droog lijkt. Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 30-40 min. rijzen. Druk het deeg plat, breng het in de juis
Voorgestelde retailprijs €8.37
Retailkorting €1.25
Prijs €7.12
incl. BTW
Op voorraad
- Echte bakkerskwaliteit
- Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
- Belgisch kwaliteitsmerk
- 9.1 / 10 klantentevredenheid
Omschrijving
Bereiding met traditionele oven
Volg dan volgende gemakkelijke stappen:- Kneed de broodmix en lauw water (± 40°c) tot een soepele massa.
- Voeg extra water toe indien het deeg té droog lijkt.
- Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 30-40 min. rijzen.
- Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het 40 minuten in een ingevette broodvorm rijzen onder huishoudfolie.
- Bak je brood in een voorverwarmde oven op ± 220°C gedurende 30-35 minuten.
- Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster
- Uw brood is klaar om geproefd te worden, smakelijk!
Gebruiksaanwijzing
Gebruiksaanwijzing / Mode d’emploi / Backanleitung / Instructions. | |||
Broodmix / Mélange pour pain / Brotmischung / Bread mix |
400g |
500g |
600g |
Water / Eau / Wasser / Water |
240ml |
300ml |
360ml |
Gewicht brood / Poids du pain / Brotgewicht / Weight of bread |
600g / 640g |
750g / 800g |
960g / 1000g |
Bereiding in de broodmachine
Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.Bewaaradvies
Broodmix: Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.Brood: Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.
Ingrédients
Tarwebloem, volkoren tarwemeel, zonnebloempitten, lijnzaad, roggemoutmeel, geplette tarwe, gerstmoutmeel, tarwemoutmeel, glucosestroop, zout, gluten (tarwe), dextrose, gist, emulgatoren: E472e en sojalecithine, tarwezetmeel, melkpoederboter, palm- en raapzaadolie, bonenmeel, magere melkpoeder, weipoeder, enzymen (tarwe), ascorbinezuur.Reviews door andere gebruikers
Er zijn nog geen beoordelingen.