ALL-IN MIX VOOR 100% SPELT BROOD COOK&BAKE 2KG

Art nr. 37497
0 beoordelingen Jouw mening is waardevol
Met deze all-in mix maak je in no time een heerlijk spelt brood! Geniet van de gezondheidsvoordelen van 100% spelt! Enkel water toevoegen! Heb je geen broodmachine? Geen probleem! Rol je mouwen op en kneden maar, even laten rijzen en je broodje kan de oven in! Lees hieronder de uitgebreide


Beperkte voorraad Op voorraad
Prijs
€ 10,45
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met deze all-in mix maak je in no time een heerlijk spelt brood!

Geniet van de gezondheidsvoordelen van 100% spelt!

  • Enkel water toevoegen!
  • Heb je geen broodmachine? Geen probleem! Rol je mouwen op en kneden maar, even laten rijzen en je broodje kan de oven in! Lees hieronder de uitgebreide instructies
  • Minimale inspanning voor maximaal genot

Bereiding met traditionele oven

Volg dan volgende gemakkelijke stappen:
  • 1. Kneed de broodmix en lauw water (± 40°c) tot een soepele massa
  • 2. Voeg extra water toe indien het deeg té droog lijkt
  • 3. Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 30-40 minuten rijzen
  • 4. Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het 40 minuten in een ingevette broodvorm rijzen onder huishoudfolie
  • 5. Bak je brood in een voorverwarmde oven op ± 220°C gedurende 30-35 minuten
  • 6. Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster
  • 7. Jouw brood is klaar om geproefd te worden, smakelijk!

Bereiding in de broodmachine

Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.

Bewaaradvies

Broodmix: Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.
Brood: Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.

Samenstelling

Speltbloem, speltvlokken, gist, lijnzaad, gejodeerd zout, raapzaadolie, karwijzaad, meelverbeteraar: E300, gistextract, enzym. 

Kan sporen van noten en zaden bevatten.

Recepten

Breekbrood met gepofte look

Reviews
Er zijn nog geen beoordelingen.

Volg ons op de sociale media van Cook & Bake

 Deel jouw verhaal met ons #thuisbakkenmetcookandbake #cookandbake

Image title  Image title
    Laden
    Laden