Top of the page

ALL-IN MIX VOOR 100% SPELTBROOD COOK&BAKE 2KG

Item No. 37497
Met deze all-in mix maak je in een mum van tijd een heerlijk & gezond spelt brood! Geniet van de gezondheidsvoordelen van 100% spelt! Enkel water toevoegen! Heb je geen broodmachine? Geen probleem! Rol je mouwen op en kneden maar, even laten rijzen en je broodje kan de oven in! Lees hieronder de uit
Prijs €14.37
incl. BTW
Geen voorraad
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Officiële partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep

Omschrijving

Met deze all-in mix maak je in een mum van tijd een heerlijk & gezond spelt brood!

Geniet van de gezondheidsvoordelen van 100% spelt!

  • Enkel water toevoegen!
  • Heb je geen broodmachine? Geen probleem! Rol je mouwen op en kneden maar, even laten rijzen en je broodje kan de oven in! Lees hieronder de uitgebreide instructies
  • Minimale inspanning voor maximaal genot
  • Deze mix is vegan.

Bereiding met traditionele oven

  1. Volg dan volgende gemakkelijke stappen:
  2. Kneed de broodmix en lauw water (± 40°c) tot een soepele massa
  3. Voeg extra water toe indien het deeg té droog lijkt
  4. Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 30-40 minuten rijzen
  5. Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het 40 minuten in een ingevette broodvorm rijzen onder huishoudfolie
  6. Bak je brood in een voorverwarmde oven op ± 220°C gedurende 30-35 minuten
  7. Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster
  8. Jouw brood is klaar om geproefd te worden, smakelijk!

Bereiding in de broodmachine

Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid lauw water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.

Bewaaradvies

Broodmix: Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.
Brood: Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.

Samenstelling

Speltbloem, speltvlokken, gist, lijnzaad, gejodeerd zout, raapzaadolie, karwijzaad, meelverbeteraar: E300, gistextract, enzym. Kan sporen van noten en zaden bevatten.

Specificaties

Gewicht
2kg

Reviews door andere gebruikers

  • Gezond maar bovenal lekker

    Speltbrood is natuurlijk super omdat het zo gezond is. Maar de smaak blijft toch wel het belangrijkste, en dat zit hier zeker goed!

ALL-IN MIX VOOR 100% SPELTBROOD COOK&BAKE 2KG

Item No. 37497
Met deze all-in mix maak je in een mum van tijd een heerlijk & gezond spelt brood! Geniet van de gezondheidsvoordelen van 100% spelt! Enkel water toevoegen! Heb je geen broodmachine? Geen probleem! Rol je mouwen op en kneden maar, even laten rijzen en je broodje kan de oven in! Lees hieronder de uit
Prijs €14.37
incl. BTW
Geen voorraad
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
Print deze pagina

Omschrijving

Met deze all-in mix maak je in een mum van tijd een heerlijk & gezond spelt brood!

Geniet van de gezondheidsvoordelen van 100% spelt!

  • Enkel water toevoegen!
  • Heb je geen broodmachine? Geen probleem! Rol je mouwen op en kneden maar, even laten rijzen en je broodje kan de oven in! Lees hieronder de uitgebreide instructies
  • Minimale inspanning voor maximaal genot
  • Deze mix is vegan.

Bereiding met traditionele oven

  1. Volg dan volgende gemakkelijke stappen:
  2. Kneed de broodmix en lauw water (± 40°c) tot een soepele massa
  3. Voeg extra water toe indien het deeg té droog lijkt
  4. Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 30-40 minuten rijzen
  5. Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het 40 minuten in een ingevette broodvorm rijzen onder huishoudfolie
  6. Bak je brood in een voorverwarmde oven op ± 220°C gedurende 30-35 minuten
  7. Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster
  8. Jouw brood is klaar om geproefd te worden, smakelijk!

Bereiding in de broodmachine

Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid lauw water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.

Bewaaradvies

Broodmix: Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.
Brood: Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.

Samenstelling

Speltbloem, speltvlokken, gist, lijnzaad, gejodeerd zout, raapzaadolie, karwijzaad, meelverbeteraar: E300, gistextract, enzym. Kan sporen van noten en zaden bevatten.

Specificaties

Gewicht
2kg

Reviews door andere gebruikers

  • Gezond maar bovenal lekker

    Speltbrood is natuurlijk super omdat het zo gezond is. Maar de smaak blijft toch wel het belangrijkste, en dat zit hier zeker goed!

HIERAAN AL GEDACHT? ANDERE THUISBAKKERS KOCHTEN OOK: